Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Μυρτώ, 22 ετών: "Φιλήθηκα με κάποιον που έχει κοπέλα. Να συνεχίσω μαζί του ή όχι;"

Αληθινή ιστορία!

16 Ιουλίου 2020 21:25
Μυρτώ, 22 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Μυρτούς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μυρτώ είναι 22 χρονών και πριν μερικούς μήνες γνώρισε κάποιον σε κοινή παρέα που είναι 37. Τις προάλλες που είχαν βγει πάλι παρέα εκείνος την φίλησε. Αυτός όμως έχει κοπέλα. Αλλά έχει πει ότι κατά καιρούς βγαίνει και με άλλες κοπέλες παρόλο που έχει σχέση. Η Μυρτώ όσα ραντεβού κι αν βγήκε και όσο κι αν την προσέγγισαν δεν είχε προκύψει για αυτήν κάτι αμοιβαίο. Ζητάει την γνώμη των κοριτσιών του «The booth» για το αν θα έπρεπε να προχωρήσει με αυτόν ή να τον αφήσει.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

33χρονη Δέσποινα: "Ο άντρας μου δεν είναι αρκετά ενθουσιασμένος που θα αποκτήσουμε παιδί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 33χρονης Δέσποινας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 33χρονη Δέσποινα, είναι 3 χρόνια παντρεμένη και είναι έγκυος. Τον τελευταίο καιρό ο άντρας της δεν την καταλαβαίνει καθόλου σχετικά με το παιδί που περιμένουν. Σε δύο μήνες θα κρατάει στα χέρια της την κόρη τους. Την πρώτη στιγμή ήταν ενθουσιασμένη αλλά ο άντρας της της έλεγε πως ήταν πολύ νωρίς για προετοιμασίες. Τώρα που είναι στον έβδομο μήνα του είπε ότι πρέπει επιτέλους να αγοράσουν κούνια και καρότσι. Εκείνος είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρουν τίποτα γιατί μπορούν να πάρουν τα πράγματα από τον αδερφό του, που εκείνος είχε κάνει αγοράκι. Η Δέσποινα θέλει να ενδιαφερθεί και να ενθουσιαστεί παραπάνω ο άντρας της για τον ερχομό της κόρης τους.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share