Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Έμεινα έγκυος από τον σύζυγό μου αλλά είμαι ερωτευμένη με γυναίκα - Θέλω να είμαι μαζί της

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν γκέι και μου άρεσαν περισσότερο οι γυναίκες...»

9 Μαρτίου 2024 15:26
Έμεινα έγκυος από τον σύζυγό μου αλλά είμαι ερωτευμένη με γυναίκα - Θέλω να είμαι μαζί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα παραδέχεται ότι παντρεύτηκε πριν από 13 χρόνια, έμεινε έγκυος από τον σύζυγο της αλλά αυτή την στιγμή είναι ερωτευμένη με γυναίκα.

Με την ευκαιρία, δείτε το πρώτο ζευγάρι ομόφυλων ζευγαριών που παντρεύτηκε στην Ελλάδα.

«Πάντα ήξερα ότι είμαι γκέι ή ότι μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες παρά οι άντρες. Νομίζω ότι ενδιαφερόμουν για τους άνδρες μόνο για την ιδέα και την εικόνα όλων αυτών», δήλωσε η Νικόλ στο Reddit.

Η Νικόλ και ο Λιρόι είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια, αλλά η Νικόλ πάλευε «όλο και περισσότερο» με τη σεξουαλικότητά της καθώς περνούσαν τα χρόνια. «Ερωτεύτηκα πρόσφατα μια γυναίκα. Είχα την πρώτη μου ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα. Ήταν όλα όσα είχα φανταστεί και ακόμα περισσότερα!», αποκάλυψε η Νικόλ.

Περιγράφοντας την σχέση με γυναίκα ως το «καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο», η Νικόλ δήλωσε ανήσυχη με την κατάσταση , η Nicole ανησυχεί για την τρέχουσα κατάσταση. «Έχω ένα σπίτι, δύο παιδιά…», είπε η Νικόλ, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ένοχη που απάτησε και θέλει να φύγει από το γάμο της

«Μέθυσα και έκανα σεξ χωρίς προφυλάξεις με τον σύζυγό μου και τώρα είμαι έγκυος 14 εβδομάδων. Κάνω ατομική θεραπεία και κάνουμε συμβουλευτική για ζευγάρια», είπε η Νικόλ για τον άντρα της.

Έμεινα έγκυος από τον σύζυγό μου αλλά είμαι ερωτευμένη με γυναίκα - Θέλω να είμαι μαζί της

«Εξακολουθώ να μιλάω καθημερινά με τη γυναίκα και μου λείπει τόσο πολύ. Θέλω να είμαι μαζί της και να την αγγίζω κάθε μέρα», παραδέχεται η Νικόλ. Και συνέχισε: «Ανατριχιάζω όταν ο σύζυγός μου με αγγίζει. Αλλά νιώθω ότι πρέπει να μείνω για τα παιδιά μου και για αυτό το αγέννητο παιδί, που θέλουμε και ο σύζυγός μου και εγώ».

«Δυσκολεύομαι να ενθουσιαστώ με την εγκυμοσύνη… Ξέρω ότι αγαπώ τον σύζυγό μου, αλλά σκέφτομαι ως φίλη και ως συν-γονέας. Ξέρω ότι (σ.σ.αυτό) θα του ράγιζε την καρδιά και θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο, επειδή έχει κάνει τόσα πολλά για να προσπαθήσει να με κάνει ευτυχισμένη», αποκάλυψε η Νικόλ.

«Ιδανικά θα έβρισκα έναν τρόπο να έλκομαι και να είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου και να έχω αυτό το αίσθημα πληρότητας στο σώμα μου και με τον εαυτό μου μαζί του, όπως έχω με αυτή τη γυναίκα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπήρχε διαζύγιο και δεν θα μοιραζόμασταν τα παιδιά και τις διακοπές και όλο αυτό το χάος. Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι εφικτό» παραδέχθηκε η γυναίκα.

Τώρα ελπίζει να πάρουν ένα φιλικό διαζύγιο όταν το μωρό τους γίνει μερικών μηνών. «Τότε ο σύζυγός μου και εγώ [μπορούμε] να παραμείνουμε στενοί φίλοι. Ακόμη και να κάνουμε συνδυαστικές διακοπές κατά καιρούς. Μπορεί να βρει μια σύντροφο που να είναι ξετρελαμένη μαζί του… μια γυναίκα που να μην ανατριχιάζει στο άγγιγμά του», είπε η Νικόλ.

Τέλος ζήτησε από τους χρήστες του Reddit να την βοηθήσουν. «Οποιαδήποτε συμβουλή ή σκέψη σχετικά με αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα! Χρειάζομαι κάποια εξωτερική οπτική», εξήγησε η Νικόλ.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share