Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Είναι ακόμα ζωντανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Τα παιδιά της το αποδεικνύουν

Έχει αφήσει το στίγμα της!

4 Μαΐου 2020 07:02
Είναι ακόμα ζωντανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Τα παιδιά της το αποδεικνύουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρρυ ήταν παιδιά, η μητέρα τους Πριγκίπισσα Νταϊάνα τους πήγε να δουν το έργο των φιλανθρωπικών οργανώσεων για αστέγους, για να σιγουρευτεί, ότι κατάλαβαν τη ζωή και τις δυσκολίες για όσους τις βιώνουν πιο έντονα. Και ο δούκας του Cambridge κατέστησε σαφές ότι σκοπεύει να περάσει αυτή τη διδασκαλία στα δικά του παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης για μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του BBC με την Μέρι Μπέρι, ο Ουίλιαμ δήλωσε στον σεφ πως, ήδη μιλάει με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ για τους άστεγους όταν βλέπουν τους ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο ενώ πηγαίνουν προς το σχολείο. "Στον δρόμο για το σχολείο, να έχουμε κατά νου ότι είναι έξι και τέσσερις, όποτε βλέπουμε κάποιον που κοιμάται κάτω στους δρόμους, μιλάω για αυτό, και το επισημαίνω και εξηγώ γιατί και ενδιαφέρονται πολύ . Είναι σαν: ''Γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι;'' είπε ο Πρίγκιπας.

Ο Ουίλιαμ, ο οποίος έγινε προστάτης του The Passage τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι θα "πηγαίνει" τα παιδιά του εκεί όταν είναι μεγαλύτερα. Υπενθυμίζοντας τις δικές του αναμνήσεις και τις επισκέψεις ως παιδί, είπε: "Ήταν ένα από τα πρώτα μέρη που ήρθα. Πρέπει να ήμουν μεταξύ οκτώ και δέκα, κάτι τέτοιο, και αυτό είχε βαθύ αντίκτυπο σε μένα".

Ο πρίγκιπας συνέχισε: "Και η μητέρα μου ήξερε τι έκανε με αυτό. συνειδητοποίησε ότι είναι πολύ σημαντικό όταν μεγαλώνεις, ειδικά στη ζωή που μεγαλώσαμε, που συνειδητοποιείς ότι η ζωή υπάρχει και πέρα ​​από τα τείχη του παλατιού και ότι βλέπεις πραγματικούς ανθρώπους που αγωνίζονται με πραγματικά ζητήματα".

Όταν ο Μπέρι αναφέρθηκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και στην συνάντησή της με κάποιον που πάσχει από AIDS, σπάζοντας το στίγμα γύρω από την ασθένεια, ο Ουίλιαμ απάντησε: "Ναι, της άρεσε να αμφισβητεί τους κοινωνικούς κανόνες για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και για τους μειονεκτούντες και ευάλωτους ανθρώπους".

Κάπως έτσι κρατάνε το πνεύμα της ζωντανό! Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε, ότι κυκλοφορεί μια ανατριχιαστική φωτογραφία στο διαδίκτυο που δείχνει την πριγκίπισσα μαζί με την Kate Middleton.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share