Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Στη φόρα φωτογραφία με την Kate Middleton

Χαμός στο Buckingham!

2 Μαΐου 2020 06:47
Ζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Στη φόρα φωτογραφία με την Kate Middleton
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζωντανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Στη φόρα μια νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε "φωτιά" το Buckingham!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με την ίδια προκάλεσε απίστευτα σχόλια. Πρόκειται για μία φωτογραφία-σύνθεση, η οποία έχει αρχίσει να σημειώνει ρεκόρ κοινοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει -με την παρέμβαση του μοντάζ- την Νταϊάνα μαζί με την Kate Middleton,(δείτε εδώ τι κάνει για να μοιάσει στην πριγκίπισσα) την ώρα που κρατά τη μικρή Charlotte. Πρόκειται για φωτογραφία της εκλιπούσας από τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα το 1997, συνδυασμένη με φωτογραφία από τη βάπτιση του νεώτερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν έχει γίνει σαφές ποιος έφτιαξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως έχει καταφέρει να γίνει ήδη δημοφιλής με περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις. Πρώτη την ανέβασε στο Facebook μια γυναίκα με το όνομα Mary Kohnke, από το Milwaukee, γράφοντας: "Τι σπουδαία δουλειά στο photoshop… Ας την κάνουμε viral".

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι ανατριχιαστική φωτογραφία, ενώ άλλοι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται και να συγκινούνται αρκετά από το θέαμα.

Δείτε την φωτογραφία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Άλλος άνθρωπος η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Φωτογραφίες ντοκουμέντο σε μικρή ηλικία

Βρήκαμε φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είμαστε σίγουροι, πως όταν δείτε πώς ήταν μικρή, δεν θα την αναγνωρίζετε!

Υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που θα ζουν στη μνήμη μας για πάντα, αλλά αυτά τα λιγότερο γνωστά είναι που κάνουν τη ζωή μας τόσο ξεχωριστή. Έτσι είναι και αυτές οι φωτογραφίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν μια διαφορετική Νταϊάνα, έτσι όπως δεν έχουμε δει.

Στις φωτογραφίες, φαίνεται ένα πανέμορφο ξανθό κορίτσι, που γελά δειλά. Πού να ξερε τότε, που φωτογραφιζόταν, πως μια μέρα ολόκληρος λαός θα μιλούσε για εκείνη; Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, άφησε το στίγμα της, ενώ μέχρι και σήμερα, ο κόσμος δείχνει την αγάπη του. Αλήθεια, ξέρετε πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσε;

Δείτε την πριγκίπισσα παρακάτω:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share