Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

"Fire", τo τραγούδι-ύμνος για τη φετινή UEFA! (VIDEO)

Meduza, One Republic & Leony ενώνουν δυνάμεις και εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα

10 Μαΐου 2024 15:23
fire-uefa
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Το επιτυχημένο ηλεκτρονικό τρίο από την Ιταλία, οι Meduza, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους superstars One Republic και τον Γερμανό καλλιτέχνη Leony και μας παρουσιάζουν το εκρηκτικό “Fire”, που αποτελεί και τραγούδι της φετινής UEFA.

Το τραγούδι έχει γραφτεί από τον Ryan Tedder των One Republic και η παραγωγή φυσικά είναι των Meduza. Το αποτέλεσμα είναι ένας γεμάτος house ήχος, που εντυπωσιάζει τον ακροατή από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Τι δήλωσαν, όμως, οι καλλιτέχνες για το νέο τραγούδι;

'Fire', τo τραγούδι-ύμνος για τη φετινή UEFA EURO!

MEDUZA

"Τώρα περισσότερο από ποτέ, η δύναμη με την οποία η μουσική μας ενώνει είναι αδιαμφισβήτητη. Όντας μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε το πάθος μας για το παιχνίδι με τη μουσική μας για το UEFA EURO 2024".

Ryan Tedder (One Republic)

"Το τραγούδι γράφτηκε για τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου και της μουσικής, ελπίζοντας ότι θα μας εμπνεύσει και θα μας ενώσει καθώς μετράμε αντίστροφα για το UEFA EURO 2024. Η καμπάνια #LightYourFire είναι μια πρόσκληση προς τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι".

Leony

"Είμαι ενθουσιασμένος που το τραγούδι κυκλοφόρησε! Μεγάλωσα παρακολουθώντας το τουρνουά με την οικογένειά μου κι αυτό με έκανε να ερωτευτώ το ποδόσφαιρο. Το να είμαι, λοιπόν, μέρος του επίσημου τραγουδιού του τουρνουά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share