Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Οι παγκόσμιοι superstars της ηλεκτρονικής μουσικής Mathame στο Θέατρο Λυκαβηττού (VIDEO)

Ένα μοναδικό ταξίδι ήχου και εικόνας μάς περιμένει στις 22 Μαΐου!

14 Μαΐου 2024 12:45
mathame-lykavhttos
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame έρχονται στην Αθήνα με ένα θεαματικό AV show, που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε όσους δώσουν το παρών. Σπεύσατε, λοιπόν, να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας, για ένα μοναδικό ταξίδι ήχου και εικόνας στις 22 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Matteo και Amadeo Giovanelli μάς προσκαλούν να αφεθούμε στον μαγευτικό AV κόσμο τους και μάς υπόσχονται μια βραδιά με ξεχωριστά vibes, σε ένα ανεπανάληπτο εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο!


Λίγα λόγια για τους Mathame

Mathame είναι το ψευδώνυμο του μελωδικού techno ντουέτου που αποτελείται από τους Ιταλούς αδελφούς Matteo και Amedeo Giovanelli. Θεωρούνται, αυτήν τη στιγμή, ένα από τα πιο περιζήτητα και αναγνωρισμένα acts της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής. Οι παραγωγές τους δημιουργούν ατμόσφαιρες που ξεκινούν ένα μοναδικό αισθητηριακό ταξίδι.Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε σε ένα χωριό κρυμμένο στο δάσος, σε μια πλαγιά της Αίτνας, όπου βυθίστηκαν στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής.

Αυτό το μοναδικό περιβάλλον ενέπνευσε τη δημιουργία συναισθηματικών και κινηματογραφικών ηχοτοπίων που τους ξεχώρισαν στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Ο σκοτεινός και ταυτόχρονα ρομαντικός παλμός των Mathame έχει γοητεύσει τους ακροατές τους σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας τους σε αιθέρια πεδία με κομμάτια, όπως τα «Skywalking» και το «Nothing Around Us». Η επιτυχία τους «εξερράγη» στη σκηνή των κλαμπ, χάρη στη συνεργασία και υποστήριξη στο τεράστιο brand/δισκογραφική των Tale of Us, Afterlife.

Με κυκλοφορίες σε εταιρείες, όπως οι Afterlife και B1, οι Mathame έχουν καθιερωθεί σε ηγέτες του είδους. Συνεχίζουν να εμπνέουν μια νέα γενιά παραγωγών και ακροατών, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στο είδος της μελωδικής techno. Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον δεδομένο ότι το κοινό αναμένει με ανυπομονησία κάθε νέο τους εγχείρημα και ότι το μέλλον τους ανήκει αδιαμφισβήτητα.


 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share