Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

"Emily in Paris": Το συναρπαστικό βιβλίο της διάσημης σειράς του Netflix κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Θα το λατρέψεις!

24 Οκτωβρίου 2022 13:25
Από Αγάπη Μυργιώτη

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά του Netflix, "Emily in Paris", κυκλοφόρησε και το πρώτο μυθιστόρημα της τηλεοπτικής σειράς του Ντάρεν Σταρ, το οποίο υπόσχεται να σε συναρπάσει.

Η Emily, είναι μια νεαρή πανέξυπνη μαρκετίαρ, με καταγωγή από το Σικάγο, που μετακομίζει στο Παρίσι, για δουλειά. Μια τυχαία συγκυρία, την οδηγεί στην πόλη του φωτός και του έρωτα και κάνει πραγματικότητα, ένα από τα πιο τρελά όνειρα της.

Στο Παρίσι, γνωρίζει από την αρχή τον έρωτα και τη φιλία, αντιμετωπίζει δυσκολίες με τους Γάλλους συναδέλφους της και ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο.

Παράλληλα, μια σειρά από ευτράπελα γεγονότα, κάνουν τη ζωή της Emily, άκρως συναρπαστική.

Τόσο η δημοφιλής σειρά του Netflix όσο και το βιβλίο, ακολουθούν τη ζωή της Emily στο Παρίσι, ενώ καταφέρνουν να σε κρατήσουν σε αγωνία και να σε συναρπάσουν.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο μυθιστόρημα της επιτυχημένης σειράς, του ανθρώπου πίσω από το ''Sex and the City'', από την Κατρίν Καλενγκούλα και υπόσχεται, επίσης, να σε συναρπάσει.

Ανάλαφρο και ευκολοδιάβαστο, με μικρά κεφάλαια, ιδανικό για να χαλαρώσεις ένα απόγευμα.

Αν έχεις δει τη σειρά, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι, την ακολουθεί πιστά, καταφέρνοντας να σου προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα που σου προκάλεσε και η σειρά.

Ευχάριστα vibes, σε ένα βιβλίο που υπόσχεται να σε κρατήσει συντροφιά και να σε συναρπάσει.

«Όπως η Έμιλι, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας της, έτσι και η ίδια η συγγραφέας, έζησε για ένα διάστημα σε μια μεγάλη πρωτεύουσα του εξωτερικού, το Λονδίνο. Και, όπως η Έμιλι, ερωτεύτηκε κι εκείνη σαν τρελή αυτή τη χώρα και την κουλτούρα της. Είναι λίγο γκαφατζού όπως η Έμιλι! – και είναι επίσης παθιασμένη με το επάγγελμά της, αυτό της συγγραφέως, το οποίο ασκεί, ακούραστη και ασταμάτητη, για πάνω από δεκαπέντε χρόνια!», αναφέρεται στο βιβλίο.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, περιλαμβάνει, επίσης φωτογραφίες με σκηνές από τη σειρά, οι οποίες θα διευκολύνουν τους αναγνώστες που δεν το έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικά, να μάθουν περισσότερα για τους πρωταγωνιστές, ενώ παράλληλα οι fans θα τις λατρέψουν.

'Emily in Paris': Το συναρπαστικό βιβλίο της διάσημης σειράς του Netflix κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το προσωπικό μου "ταξίδι" μέσα από το βιβλίο

Διάβασα το βιβλίο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είναι ευχάριστο και ευκολοδιάβαστο. Μπορεί να έχω παρακολουθήσει τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς στο Netflix, τουλάχιστον από δύο φορές την καθεμία, ωστόσο το βιβλίο κατάφερε να με συναρπάσει το ίδιο και να κρατήσει ζωντανό τον ενθουσιασμό μου σε όλη τη διάρκεια, φέρνοντας ταυτόχρονα στο μυαλό μου, όμορφες εικόνες.

Η ζωή της Emily, είναι αρκετά ινσταγκραμική, ενώ η δουλειά της φαντάζει ονειρική. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ταυτιστείς με τη ζωή της, ωστόσο εμένα προσωπικά, μου έκανε να θέλω να πιστεύω ακόμα περισσότερο στα όνειρα μου, μου έδωσε έμπνευση μέσα από τις όμορφες εικόνες και αδιαμφισβήτητα με έκανε να θέλω να ταξιδέψω στο Παρίσι και να επισκεφτώ από κοντά, όλα τα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε και η Emily.

Έρχεται και η τρίτη σεζόν της σειράς

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει οι δύο πρώτες σεζόν του "Emily in Paris", ενώ πολύ σύντομα έρχεται και η τρίτη.

Περισσότερα ερωτικά μπερδέματα περιμένουν την Εμιλι στην τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» η οποία κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share