Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σε ψαροταβέρνα ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ μετά την ορκωμοσία στον στρατό: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλιά του

Διπλή γιορτή και για τα γενέθλιά του και για την ορκωμοσία του στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

29 Μαρτίου 2024 14:58
Σε ψαροταβέρνα ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ μετά την ορκωμοσία στον στρατό: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλιά του
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε σήμερα το πρωί στο στρατόπεδο της Θήβας και λίγο αργότερα έλαβε την άδεια που προβλέπεται, προτού επιστρέψει για να λάβει το χαρτί της απόλυσής του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ορκίστηκε μαζί με άλλα 1.300 περίπου άτομα στο στρατόπεδο της Βοιωτίας -υπό το βλέμμα του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ- πήρε την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα στον ώμο και αναχώρησε προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Δείτε επίσης: Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες τα τηλεοπτικά συνεργεία τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου, ενώ συμμετείχε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με δική του πρωτοβουλία.

Στη Θήβα βρίσκονται ο πατέρας του, ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Φυσικά, από τις φωτογραφίες δεν έλειπε και το σκυλάκι τους.

Έσβησε την τούρτα σε ψαροταβέρνα της Θήβας

Λίγο αργότερα, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε τοπική ψαροταβέρνα όπου παρέθεσε γεύμα σε άλλους φαντάρους που ήταν στον θάλαμο μαζί του, αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με μια τούρτα με τον αριθμό 35 προκειμένου να του ευχηθούν για την ημέρα των γενεθλίων του.

Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Νωρίτερα, περπατώντας στους δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους πολίτης τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Έξοδος Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πάρτι γενεθλίων το βράδυ στου Ψυρρή

Το βράδυ, αφού θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει κανονίσει έξοδο στου Ψυρρή, στον «Τράγο», και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξελιχθεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.

Ημέρα ορκωμοσίας και γενεθλίων για τον Στέφανο Κασσελάκη - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του

Προς τη λήξη του οδεύει ο κύκλος της στρατιωτικής θητείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επανέρχεται στην ενεργό πολιτική δράση.

Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δίνει τον στρατιωτικό του όρκο, λαμβάνοντας - όπως προβλέπεται - ιμητική άδεια.

Παρών στη σημερινή τελετή, η οποία συμπίπτει και με τα γενέθλια του κ. Κασσελάκη, θα είναι ο σύζυγός του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Αμερική για τις ανάγκες της τελετής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε για πρώτη φορά τις πύλες του στρατοπέδου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Θόδωρο Κασσελάκη, ενώ ο σύζυγος του απουσίαζε, καθώς είχε μεταβεί νωρίτερα στις ΗΠΑ, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγκωνιστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, η εορταστική ατμόσφαιρα λόγω της διπλής γιορτής, δεν τον αποξένωσε από την πολιτική επικαιρότητα, καθώς ο ίδιος παρακολουθούσε χθες, κατά πληροφορίες, τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, μέσα στο στρατόπεδο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα σε λίγες ώρες, τοποθετήθηκε διαδοχικά τρεις φορές, επιμένοντας στην σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του σε μια διαδικασία, στην οποία ήταν εκ των πραγμάτων απών.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέφερε στην αρχική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη προκειμένου όπως είπε, να οδηγηθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στη Δικαιοσύνη.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του προέδρου:

Στην ανάρτηση του, βασικό σημείο, αποτελεί το γεγονός ότι καλεί για δεύτερη φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «αποχωρήσει αξιοπρεπώς», ενώ ζητάει εξηγήσεις για την αποχώρηση των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου.

Μπορεί εξαιτίας των σταρτιωτικών του υποχρεώσεων ο Στέφανος Κασσελάκης να απουσίαζε απο την Βουλή, χθές (28/3), κατά τη διάρκεια του ψηφίσματος για την πρόταση δυσπιστίας, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε λησμόνησε να αναφερθεί στον κ. Κασσελάκη.

Αναφερόμενος στα όσα είπε σε βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί εκλογών με ξένους παρατηρητές, ο πρωθυπουργός είπε ειρωνευόμενος:

«Να σταματήσει επιτέλους ο φαντάρος των 20 ημερών τις ανιστόρητες ανοησίες περί παρατηρητών, νοθείας των εκλογών και αποχώρησης της κυβέρνησης. Ας μάθει ο κ. Κασσελάκης. Ορκίζεται αύριο. Απολύεται... Ναι, ήτανε κουραστική η θητεία»

Πρόσθεσε, επίσης, ότι: «Ας μάθει ότι η δημοκρατία μας γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και ακμής. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τις εκλογές και τη μετάβαση της εξουσίας. Αυτό το κεκτημένο δεν αμφισβητήθηκε ούτε το '89-'90, ούτε το 2000 για να έρθει να το αμφισβητήσει ο κ. Κασσελάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον χαρακτήρισε υπονομευτή του πολιτεύματος. Αυτή είναι η μία όψη. Η άλλη είναι ότι είναι φαιδρός και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Κάθε μέρα λέει και μια σαχλαμάρα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share