Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Μύδροι» Μητσοτάκη για Κασσελάκη: «Να σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών τις ανοησίες, ήταν κουραστική η θητεία του»

«Κανείς δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει τη Δημοκρατία μας»

29 Μαρτίου 2024 11:25
«Μύδροι» Μητσοτάκη για Κασσελάκη: «Να σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών τις ανοησίες, ήταν κουραστική η θητεία του»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Στην ολιγοήμερη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας ενάντια στην κυβέρνηση, το βράδυ της Πέμπτης (28/3).

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Θεωρώ την τραγωδία των Τεμπών ένα ζήτημα πολύ βαθύτερο από μία αφορμή για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Θα μιλήσω για την αλήθεια γύρω από το δυστύχημα, σύμφωνα με τη δική μου οπτική.

Παράλληλα, «Αιχμές» κατά Καραμανλή - «Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του» (video)

Στέκομαι με σεβασμό και ταπεινότητα στη μνήμη των ανθρώπων που χάσαμε και στη δοκιμασία των οικογενειών τους. Μόνο αυτοί έχουν τελικά το δικαίωμα να κάνουν τη θλίψη τους διαμαρτυρία. Η δικαιοσύνη θα αποτελέσει το βασικό τους στήριγμα για την υπόλοιπη ζωή τους».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Να σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών, ο κ. Κασσελάκης, τις ανιστόρητες ανοησίες περί παρατηρητών, νοθείας εκλογών και αποχώρησης της κυβέρνησης. Απολύεται αύριο. Ήταν κουραστική η θητεία του…

Ας μάθει ο κ. Κασσελάκης, ότι η Δημοκρατία μας γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και ακμής. Κανείς δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει το μεγαλύτερο κεκτημένο της αντιπολίτευσης, κεκτημένο που δεν αμφισβητήθηκε ούτε το ‘89-’90 σε εποχές μεγάλης έντασης, ούτε το 2.000, που η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή έχασε με 70.000 ψήφους, για να το αμφισβητήσει τώρα ποιος; Ο κ. Κασσελάκης».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον αποκάλεσε υπονομευτή του πολιτεύματος και σωστά. Αλλά αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι απλά φαιδρός», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share