Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για Κασσελάκη: Ορκίστηκε στη Θήβα και το βράδυ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στου Ψυρρή

Εφόσον «καθάρισε» από τον στρατό, θα έχει την ευκαιρία να περάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα αυτή την ξεχωριστή ημέρα

29 Μαρτίου 2024 12:13
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για Κασσελάκη: Ορκίστηκε στη Θήβα και το βράδυ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στου Ψυρρή
Από Εύη Κουρίδου

Ολοκλήρωσε την 15ημερη θητεία του στη Θήβα και ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα (29/3) θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον τελείωσε τη θητεία του στον στρατό, θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλιά του, τα οποία είναι επίσης σήμερα, μαζί με συνεργάτες, φίλους και τον σύζυγό του.

Σημειώνεται πως αφότου περάσουν οι πέντε μέρες της αδείας ορκωμοσίας θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Επιπροσθέτως, την Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, για να παραστεί στην ορκωμοσία του μαζί με την οικογένεια του Κασσελάκη.

Για απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει οργανώσει πάρτι γενεθλίων στο μπαρ «Τράγος» στου Ψυρρή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευόταν κανονικά, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά, κάνοντας μάλιστα και παρεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου και αφού ολοκληρώσει την 20ήμερη θητεία του, όπως προβλέπει ο νόμος για τους απόδημους Έλληνες, θα πάρει το απολυτήριο του στρατού.

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος.

«Μύδροι» Μητσοτάκη για Κασσελάκη: «Να σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών τις ανοησίες, ήταν κουραστική η θητεία του»

Στην ολιγοήμερη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας ενάντια στην κυβέρνηση, το βράδυ της Πέμπτης (28/3).

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Θεωρώ την τραγωδία των Τεμπών ένα ζήτημα πολύ βαθύτερο από μία αφορμή για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Θα μιλήσω για την αλήθεια γύρω από το δυστύχημα, σύμφωνα με τη δική μου οπτική.

Παράλληλα, «Αιχμές» κατά Καραμανλή - «Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του» (video)

Στέκομαι με σεβασμό και ταπεινότητα στη μνήμη των ανθρώπων που χάσαμε και στη δοκιμασία των οικογενειών τους. Μόνο αυτοί έχουν τελικά το δικαίωμα να κάνουν τη θλίψη τους διαμαρτυρία. Η δικαιοσύνη θα αποτελέσει το βασικό τους στήριγμα για την υπόλοιπη ζωή τους».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Να σταματήσει ο φαντάρος των 20 ημερών, ο κ. Κασσελάκης, τις ανιστόρητες ανοησίες περί παρατηρητών, νοθείας εκλογών και αποχώρησης της κυβέρνησης. Απολύεται αύριο. Ήταν κουραστική η θητεία του…

Ας μάθει ο κ. Κασσελάκης, ότι η Δημοκρατία μας γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και ακμής. Κανείς δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει το μεγαλύτερο κεκτημένο της αντιπολίτευσης, κεκτημένο που δεν αμφισβητήθηκε ούτε το ‘89-’90 σε εποχές μεγάλης έντασης, ούτε το 2.000, που η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή έχασε με 70.000 ψήφους, για να το αμφισβητήσει τώρα ποιος; Ο κ. Κασσελάκης».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον αποκάλεσε υπονομευτή του πολιτεύματος και σωστά. Αλλά αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι απλά φαιδρός», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share