Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Φρίκη στο Ναύπλιο: Αυτός είναι ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο αγοράκι - Έστελνε βίντεό του να αυνανίζεται γυμνός (Video)

Πώς ανακάλυψαν οι γονείς την αρρωστημένη δράση του ρασοφόρου

3 Ιουνίου 2023 14:16
Φρίκη στο Ναύπλιο: Αυτός είναι ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο αγοράκι - Έστελνε βίντεό του να αυνανίζεται γυμνός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη στο Ναύπλιο: Ιερέας συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 12χρονο αγόρι με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, αφού τραβούσε βίντεο να αυνανίζεται γυμνός και έστελνε το αισχρό υλικό απο τις αδιανόητες πράξεις του στο messenger του παιδιού!

Παράλληλα, σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των εφτά νέων συλληφθέντων βρίσκεται ένας 48χρονος Έλληνας και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

O ρασοφόρος, συνελήφθη στις 17:25 το απόγευμα της Παρασκευής μετά απο μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή. Όπως προέκυψε και σύμφωνα με το καταγεγραμμενο συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αργολίδας, ο ιερέας σύμφωνα με έγκληση που υπέβαλε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού:

«Απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βίντεοληπτικό υλικό με ήχο όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις».

Οι συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας όπου προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κι άλλο υλικό με τις ζοφερές πράξεις του κληρικού και το κυριότερο αν κι άλλα παιδιά έχουν παγιδευτεί στα δίχτυα της διαστροφής του 40χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share