Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επτά νέες συλλήψεις! Νέες εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τις Αρχές για την υπόθεση του Κολωνού

1 Ιουνίου 2023 15:58
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επτά νέες συλλήψεις! Νέες εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας
Πηγή φωτογραφίας: (EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε νέες συλλήψεις, επτά τον αριθμό, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Παράλληλα, σοκάρουν οι διάλογοι της ανήλικης με τον «Μιχάλη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση! Το παιδί μου είπε κλαίγοντας "Θεία..."» - Ξέσπασε η θεία του παιδιού (Video)

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη 12χρονη από τον Κολωνό, παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς στη δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη μίλησε η θεία του κοριτσιού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως φοβάται μήπως το παιδί κάνει κακό στον εαυτό του.

Η θεία της 12χρονης εκπέμπει SOS για την ανήλικη, καθώς βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση επειδή δεν του επιτρέπεται να επικονωνεί με τη μαμά του. Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε στην εκπομπή και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. Παράλληλα, συμπληρωματική κατάθεση, την έκτη κατά σειρά, έδωσε η 12χρονη, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν από διάφορους άνδρες στον Κολωνό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share