Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε...» - Σοκάρουν οι διάλογοι της ανήλικης με τον «Μιχάλη» (Video)

Έχουν ταυτοποιηθεί 8 νέα πρόσωπα που φέρεται να βίασαν έναντι αμοιβής τη 12χρονη

29 Μαΐου 2023 12:08
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε...» - Σοκάρουν οι διάλογοι της ανήλικης με τον «Μιχάλη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στoν Κολωνό. Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ένας ακόμα κύκλος συλλήψεων με πελάτες-βιαστές της 12χρονης.

Παράλληλα, ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη 12χρονη από τον Κολωνό, παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς στη δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη μίλησε η θεία του κοριτσιού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως φοβάται μήπως το παιδί κάνει κακό στον εαυτό του.

Έχουν ταυτοποιηθεί 8 νέα πρόσωπα που φέρεται να βίασαν έναντι αμοιβής τη 12χρονη

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει και έχουν ταυτοποιηθεί 8 νέα πρόσωπα που φέρεται να βίασαν έναντι αμοιβής τη 12χρονη μετά από ραντεβού μέσω του Η.Μ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, τα 8 πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι δύο Έλληνες και 6 αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν. Τα στοιχεία των 8 νέων προσώπων προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, στις αρχές Απριλίου.

Τότε είχε περιγράψει τους δράστες και είχε δώσει πληροφορίες για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες που βοήθησαν στην ταυτοποιήσή τους σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα από την ΕΛΑΣ, έδειξαν στη 12χρονη τουλάχιστον 25 φωτογραφίες υπόπτων μεταξύ των οποίων και των 8, τους οποίους και αναγνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τα νέα αυτά πρόσωπα σχηματίζεται νέα δικογραφία και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος τους και πιθανόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα η 12χρονη έχει δώσει 6 συμπληρωματικές καταθέσεις και για την υπόθεση κατηγορούνται ήδη 24 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν προφυλακισθεί. Πρόκειται για 22 Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

«Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε...» - Σοκάρουν οι διάλογοι της ανήλικης με τον «Μιχάλη»

Στο μεταξύ σοκάρουν οι διάλογοι που είχε με την 12χρονη ο 58χρονος ναυτικός γνωστός με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί. Πρόκειται για το δεύτερο άτομο, μαζί με τον Ηλία Μίχο, που έβρισκε πελάτες-βιαστές στη 12χρονη έναντι αμοιβής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μπαμ» τα μηνύματα αυτά εντοπίστηκαν στο κινητό του «Μιχάλη» και συγκεκριμένα στην εφαρμογή Instragram, τα οποία ανακτήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Στα μηνύματα αυτά ο 58χρονος λέει μεταξύ άλλον στη 12χρονη: «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε μεγάλα κυκλώματα, αρκεί να είσαι συνεργάσιμη».

Σε άλλο σημείο ζητά από την 12χρονη να του βρει και άλλο κορίτσι. Μάλιστα της προτείνει να βρίσκει πελάτες και για την 19χρονη αδερφή, κάτι που απέρριψε αμέσως η 12χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει καταθέσει η 12χρονη, με τον 58χρονο δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Η επαφή έγινε όταν της έκανε πρόταση φιλίας ο 58χρονος και ο Η.Μ. της ζήτησε να το αποδεχθεί. Μάλιστα πολλές φορές ο Η.Μ συνομιλούσε μαζί του σαν να ήταν η 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού παίρνοντας ο ίδιος τα λεφτά από πελάτες που έβρισκε ο «Μιχάλης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share