Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Οπαδική βία: Σοκαριστικές απειλές στον Ζίριους Γουίλιαμς - "Αν έρθεις στην Τούμπα θα πεθάνεις όπως ο Άλκης" - Συνελήφθη 38χρονος με σουγιά στο Αλεξάνδρειο

Κινήθηκε κατά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

21 Απριλίου 2022 11:42
Οπαδική βία: Σοκαριστικές απειλές στον Ζίριους Γουίλιαμς -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες 20/4 κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι της Basket League μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα στο «Nick Galis Hall», το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, μετά από ένταση στις κερκίδες όταν μερίδα φίλων του Άρη κινήθηκε προς την πλευρά που κάθονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ πίσω από τον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ 85-89: Ηγέτης Κολόμ στην επιστροφή του Λάνγκφορντ.

Διαπιστώθηκε όμως ότι 38χρονος οπαδός κατείχε σουγιά και στη συνέχεια συνελήφθη. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο και στην ΚΑΕ Άρης.

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (20-04-2022) 38χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση Νόμου περί όπλων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης της «Basketleague 2021-2022», που έλαβε χώρα χθες (20-04-2022), διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος κινήθηκε μαζί με έτερα άτομα προς το μέρος διαπιστευμένων της φιλοξενούμενης ομάδας που βρίσκονταν σε κερκίδα του γηπέδου προπηλακίζοντάς τους, κατείχε αιχμηρό αντικείμενο. Κατά την ακινητοποίηση του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο (αναδιπλούμενος σουγιάς), ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε σχετικό πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού παραβιάζοντας τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποτροπή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου.

Οπαδική βία: Σοκαριστικές απειλές στον Ζίριους Γουίλιαμς - 'Αν έρθεις στην Τούμπα θα πεθάνεις όπως ο Άλκης' - Συνελήφθη 38χρονος με σουγιά στο Αλεξάνδρειο
Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Καταγγελία του Ζίριους Ουίλιαμς για απειλητικά μηνύματα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα που ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας με 77-76 στο Nick Gkalis Hall, ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Ζίριους Ουίλιαμς, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μέσα από τα social media.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του, ο Γουίλιαμς τόνισε ότι δέχτηκε αρκετά απειλητικά μηνύματα, με το ένα μάλιστα να αναφέρεται στον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη, Άλκη. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι και έχει ήδη αποταθεί στη δικαιοσύνη.

«Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, θα βρεθείς νεκρός όπως ο Άλκης» αναφέρει το τελευταίο κομμάτι της απειλής. Από την πλευρά του ο Αμερικανός φόργουορντ εξεπλάγην κι έγραψε: «Να φανταστώ ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι. Αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», εννοώντας ότι έχε δεχθεί κι άλλα αντίστοιχα μηνύματα.

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share