Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Έβαλε «φωτιά» για τον Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά το διαζύγιο έχουν συμβεί πράγματα...»

Η απάντηση της παρουσιάστριας μετά από... επίμαχη ανάρτηση

27 Μαΐου 2024 13:38
Έβαλε «φωτιά» για τον Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά το διαζύγιο έχουν συμβεί πράγματα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσφατα έβαλε... φωτιά στα social media με μια ανάρτησή της, όπου τραγουδά ένα άσμα του Θοδωρή Μαραντίνη, προκαλώντας αίσθηση και απαντώντας για αυτή τη δημοσίευση.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο instastory που άκουγε και τραγουδούσε μία επιτυχία του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το επίμαχο story

Αρχικά είπε: «Δεν θα σου απαντήσω αν είμαι μόνη. Μετά τη λήξη ενός γάμου ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας για να φτάσει στη δημόσια σφαίρα θα ήμουν τρελή να συμβεί».

Και πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι το θελα με το τραγούδι! Στο σπίτι ακούμε πάρα πολύ Onirama, πάρα πολύ Θοδωρή Μαραντίνη. Το τραγούδι αυτό είναι Locomondo. Γενικά το αντιμετωπίζω αυτό πάρα πολύ. Αν πω κάτι στην εκπομπή θεωρείται υπονοούμενο. Έπρεπε να το σκεφτώ. Το τραγούδια αυτό υπήρχε καταχωρημένο μόνο με τη φωνή του Θοδωρή. Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια. 5 χρόνια είναι πάρα πολλά για να στεκόμαστε σε υπονοούμενα. Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι καθόλου το μυαλό μου εκεί, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και δεν θα αλλάξει αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share