Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

«Αβγατίζει» την περιουσία του ο Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η υπερπολυτελής μεζονέτα που αγόρασε στην αγαπημένη του Τήνο μετά από πλειστηριασμό (photos)

Θα χρειαστεί να βάλει... γερό ποσό για να το φτιάξει

27 Μαΐου 2024 12:04
«Αβγατίζει» την περιουσία του ο Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η υπερπολυτελής μεζονέτα που αγόρασε στην αγαπημένη του Τήνο μετά από πλειστηριασμό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως θέλει να... αβγατίσει κι άλλο την περιουσία του, αφού όπως έγινε γνωστό, μέσω πλειστηριασμού απέκτησε βίλα στην Τήνο και, μάλιστα, εκείνη του εκλιπόντος βιομηχάνου στον χώρο των αλλαντικών, Παναγιώτη Νίκα.

Το ακίνητο στην Τήνο, σύμφωνα με το mononews.gr, βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ, με τον γνωστό παρουσιαστή να δίνει… 2 ευρώ περισσότερα από την αρχική τιμή, δηλαδή 458.002 ευρώ και να γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης.

Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναιόδωρη» ανακαίνιση, την ίδια στιγμή όμως που ο Λιάγκας έχει γίνει αντικείμενο τηλεοπτικής... κόντρας για την υπογραφή του.

Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο του Παναγιώτη Νίκα το οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Αρα μετά την νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς οι κληρονόμοι καλούνται να δια­χειριστούν την κληρονομιά ούτως ώστε, από την ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και αν απομείνει υπόλοιπο να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

Η αυτοψία στη βίλα

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στην χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4063,65 τ.μ.

Η νέα βίλα του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα της θάλασσα και των γύρω νησιών και όταν ο καιρός το επιτρέπει διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος) και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος , Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδό 111,51 τ.μ. που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Η νέα βίλα του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Στην ίδια στάθμη υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 19,92 τ.μ. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και τη σκάλα καθόδου.

Στην αποκλειστική χρήση της οριζόντιας ιδιοκτησίας υπάρχει δεξαμενή νερού εμβαδού 13,96 τ.μ.

Η νέα βίλα του Γιώργου Λιάγκα που αποκτήθηκε με πλειστηριασμό

Ο σκελετός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοίχοι πλήρωσης από λιθοδομή, ενώ εξωτερικά κρίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Η νέα βίλα του Γιώργου Λιάγκα στο αγαπημένο του νησί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share