Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Λαοθάλασσα για τον «επτάστερο» Παναθηναϊκό στο αεροδρόμιο: Όλες οι λεπτομέρειες για την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης από το Βερολίνο

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη φιέστα

27 Μαΐου 2024 11:20
Λαοθάλασσα για τον «επτάστερο» Παναθηναϊκό στο αεροδρόμιο: Όλες οι λεπτομέρειες για την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης από το Βερολίνο
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η γιορτή του Παναθηναϊκού AKTOR για την κατάκτηση της EuroLeague θα γίνει όπως της αξίζει, αφού η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα μεταφερθεί με ανοιχτό λεωφορείο από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται να βρεθεί από το Βερολίνο στην Αθήνα περίπου στις 13:30, με τους κατόχους της EuroLeague να περιμένουν αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τους «πράσινους» όμως θα τους περιμένει και κάτι ακόμα: Ένα ανοιχτό λεωφορείο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με αυτό τον τρόπο, με το ανοιχτό λεωφορείο να έχει πράσινο χρώμα και να γράφει πάνω «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε), σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα λόγω της κατάκτησης του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Οι πράσινοι θα φτάσουν στις 13:30 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η αποστολή θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου. Το ανοιχτό λεωφορείο θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR να γιορτάζουν το σπουδαίο επίτευγμα με τους οπαδούς της ομάδας.

Η ανάρτηση του τριφυλλιού: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share