Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ατελείωτο πράσινο πάρτι σε όλη την Ελλάδα: Πανηγυρισμοί μέχρι το ξημέρωμα για τον Επτάστερο Παναθηναϊκό - Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στην Ελλάδα οι θριαμβευτές

Μια μοναδική γιορτή για τον πρωταθλητή Ευρώπης!

27 Μαΐου 2024 07:47
Ατελείωτο πράσινο πάρτι σε όλη την Ελλάδα: Πανηγυρισμοί μέχρι το ξημέρωμα για τον Επτάστερο Παναθηναϊκό - Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στην Ελλάδα οι θριαμβευτές
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ατελείωτο πάρτι ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα, μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο και το... ράψιμο του 7ου αστεριού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια νύχτα μοναδική που έγινε μέρα από τους φίλους των «πρασίνων».

Οι πανηγυρισμοί στην Αθήνα ξεκίκησαν δευτερόλεπτα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού με το πρώτο σημείο... συγκέντρωσης την Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Στη συνέχεια, οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν στο κέντρο της πόλης με τη νύκτα να γίνεται μέρα, ενώ τη Δευτέρα (27/5) η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Γερμανία στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) κι αναμένεται να φτάσουν μετά τις 13:30.

Αμέσως μετά τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας σήκωσε την κούπα της Euroleague στον ουρανό του Βερολίνου, χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν να πανηγυρίσουν σε όλη την χώρα, με τα πλάνα να είναι χαρακτηριστικά από παντού.

Δείτε βίντεο με πανηγυρισμούς σε όλη την Ελλάδα:

Τα συγκλονιστικά λόγια του Αταμάν μετά την κατάκτηση: «Ο πατέρας μου σίγουρα το είδε από εκεί ψηλά»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν συγκλονιστικός στην τοποθέτησή του, μετά το 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως η ομάδα του το άξιζε και, με τον τρόπο του, αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του.

«Είναι απίστευτο για όλο αυτό τον κόσμο. Το αξίζαμε, κάναμε μια φοβερή σεζόν. Στον τελικό είχαμε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά επανήλθαμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ενα μήνα πριν έχασα τον πατέρα μου, είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος το είδε. Ημουν δύο φορές πρωταθλητής με την Εφές και τώρα άλλη μία. Ευχαριστώ τους Ελληνες οπαδούς και όσους Τούρκους μας υποστήριξαν», δήλωσε.

MVP ο Σλούκας: «Απλά νιώστε το»!

Ήρθε για μια δουλειά και... ήδη την έκανε. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού και τον οδήγησε μέχρι τον τίτλο της Ευρωλίγκα, όπου οι «πράσινοι» κατατρόπωσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος, λίγο αργότερα, αναδείχθηκε σε MVP του Final Four, χάνοντας τα λόγια του από τη συγκίνηση.

«Τα συναισθήματά μου είναι φοβερά, είμαι περήφανος για όλο τον οργανισμό. Κάναμε φοβερό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τρομερό ταλέντο, μετά το πρώτο δεκάλεπτο μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας. Είμαι χαρούμενος για όλους, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τους συμπαίκτες μου. Ημασταν επιθετικοί στην άμυνα, προσπάθησα κι εγώ να βρω το ρυθμό μου, απλά νιώστε το κοινό», ανέφερε.

Το σαφές μήνυμα Γιαννακόπουλου

Την χαρά του για το 7ο αστέρι δεν έκρυψε στις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός μετράμε κούπες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στη NOVA και συνέχισε:

«Το κύπελλο δεν αφιερώνεται είναι της ομάδας. Το άγχος ήταν μεγάλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βγάλαμε ψυχή και δύναμη. Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις, είδατε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα γιορτάζουμε. Το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε από αύριο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share