Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Άφησε το πρώτο στίγμα για τον καιρό των Ευρωεκλογών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Φαίνεται ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου φτάνουμε με...»

Η ανάλυση του μετεωρολόγου για τις επόμενες δύο εβδομάδες

27 Μαΐου 2024 08:48
Άφησε το πρώτο στίγμα για τον καιρό των Ευρωεκλογών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Φαίνεται ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου φτάνουμε με...»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυσε τον καιρό των επόμενων ημερών και έδωσε, μάλιστα, ένα πρώτο έναυσμα για το τι πρέπει να περιμένουμε για τις δύο εβδομάδες αυτές, έως την ημέρα των Ευρεκλογών (9/6).

Ο μετεωρολόγος του Open ξεκίνησε από την αρχή της εβδομάδας, λέγοντας πως τη Δευτέρα (27/5) ο άστατος καιρός περιορίζεται, μετά το χθεσινό (26/5) πέρασμα των φαινομένων σε όλη την Ελλάδα, με την αστάθεια να βρίσκεται περισσότερο προς τα βόρεια, τους ανέμους να φτάνουν τα 7 μποφόρ και τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 29 βαθμούς.

Στην Αττική δεν πρόκειται να δούμε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο από άποψη φαινομένων, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 28 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει κάποια αστάθεια προς το βράδυ, με τους ανέμους έως και 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυεος θα ανέβει στους 28 βαθμούς.

Η εξέλιξη των επόμενων ημερών και τι περιμένουμε εν όψει Ευρωεκλογών

Την Τρίτη (28/5), πάντως, η διαταραχή θα μετακινηθεί προς τα ανατολικά και νέες ψυχρές λίμνες θα μας επισκεφθούν με ψυχρότερες αέριες μάζες την Τετάρτη (29/5), φέρνοντας εκ νέου αστάθεια, κάτι όπου αναφέρθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Από την Πέμπτη (30/5), όμως, θα υποχωρήσουν και πάλι τα φαινόμενα, ενώ προς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα ανέβει ξανά ο υδράργυρος, με τις συνθήκες να είναι ήπιες προς τις ημέρες των Ευρωεκλογών.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share