Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Ανοίγει» πόρτα ασφαλείας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Κάτι αλλάζει στον καιρό από την Τετάρτη 29/5!

Τι να περιμένουμε σύμφωνα με τον μετεωρολόγο;

27 Μαΐου 2024 09:12
«Ανοίγει» πόρτα ασφαλείας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Κάτι αλλάζει στον καιρό από την Τετάρτη 29/5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αισθητά βελτιωμένος ο καιρός σήμερα Δευτέρα (29/5), αλλά δε θα κρατήσει για πολύ, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ξανά άστατος ο καιρός στα ηπειρωτικά την Τετάρτη. Από την Παρασκευή και μετά καλοκαιρινός καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Η πρώτη καλοκαιρινή εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες όπου το θερμόμετρο θα ξεπεράσει και τους 34 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Δεν τον προλαβαίνει κανείς τον Τάσο Αρνιακό: «Θα πάρει τον ανήφορο…» (video)

Αναλυτικά ο καιρός

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός στη χώρα. Στην Κρήτη θα βρέξει τοπικά έως το απόγευμα, καθώς και στα βορειοδυτικά της χώρας, βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Μακεδονία, στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, στο Αιγαίο βόρειοι έως το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά, και θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς, στα νησιά 26 με 27 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στον Ευβοϊκό πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι απόγευμα, οι άνεμοι ασθενείς,. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share