Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει;» - Η μαρτυρία φίλου της Αρτέμιδας (Video)

Συγκλονίζει ο πατέρας - «Όσο ζω, θα ψάχνω το παιδί μου»

26 Φεβρουαρίου 2022 09:49
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει;» - Η μαρτυρία φίλου της Αρτέμιδας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζοντας τη βαθιά του έρευνα για να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση της 19χρονης από το Κορωπί, εντόπισε και μίλησε εκ νέου με τον φίλο της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποιος και γιατί έσβησε τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ίδιος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής, είπε σε έντονο ύφος: «Σου είπα, εγώ δεν έχω καμία σχέση, ψάχνετε εντελώς λάθος. Σας είπα δυο φορές την είδα όλες και όλες στη ζωή μου. Μία στη θάλασσα και μία για καφέ στον Πειραιά. Αυτά έγιναν τέλος καλοκαιριού και εκείνη χάθηκε τον Οκτώβριο, τόσους μήνες μετά. Πως θα μπορούσα να έχω εγώ σχέση με την εξαφάνιση της…».

«Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει; Τα έχω πει όλα στην αστυνομία. Ό,τι ξέρω, το έχω καταθέσει. Δεν είχα καμία επαφή, το καταλαβαίνεις; Που να ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του ή τι έκρυβε μέσα της; Μπορεί να την πίεζαν οι δικοί της, που να ξέρω. Να μην την άφηναν να βγαίνει και εκείνη να έφυγε. Με μπλέκουν χωρίς λόγο. Εγώ έχω την ζωή μου, τη δουλειά μου, δεν ενοχλώ κανέναν… Μακάρι να είναι ζωντανή, να είναι καλά, αλλά να ψάξουν αλλού, όχι σε εμένα…» πρόσθεσε.

Συγκλονίζει ο πατέρας της Αρτέμιδας: «Όσο ζω, θα ψάχνω το παιδί μου…»

Ο Γιάννης Βασίλη, ο πατέρας της Αρτέμιδας, συγκινημένος μιλάει για την απόφασή του όσο ζει, να συνεχίζει την έρευνα για την κόρη του. Με πικρία αναφέρεται και σε όσους τους κατηγορούν.

«Η Άρτεμις είχε δύο φίλες που μεγάλωσαν μαζί για πάνω από δεκαέξι χρόνια, από το νήπιο έκαναν παρέα. Μας ξέχασαν ξαφνικά. Απομακρύνθηκαν και ψάχνω να βρω το λόγο. Κάνω έκκληση σε αυτές τις κοπέλες άμα ξέρουν κάτι, να βγουν να το πουν» τόνισε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κωλυσιεργία των Αρχών αλλά και στη στοχοποίηση της οικογένειάς του.

«Στην έρευνα τίποτα δεν έγινε σωστά. Από την ημέρα που πήγε η υπόθεση στη ΓΑΔΑ, πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα. Το τελευταίο μέρος που πρέπει κανείς να ψάξει είναι η οικογένειά μας. Ήμασταν και παραμένουμε μία δεμένη οικογένεια. Δε θα σταματήσω να ψάχνω. Θα πεθάνω με αυτόν τον καημό…» τόνισε.

«Αυτό που έτυχε σε μας, να μην τύχει σε καμία οικογένεια. Έχω σκεφτεί το κακό σενάριο, αλλά δε θέλω να το βάζω στο μυαλό μου. Προσεύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι κακό στην Άρτεμις», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share