Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Εξαφάνιση Άρτεμις: Τα νέα στοιχεία και το αίτημα στις ΗΠΑ για την 19χρονη - Ποιος και γιατί έσβησε τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα (Video)

«Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της

3 Ιουνίου 2021 20:16
Εξαφάνιση Άρτεμις: Τα νέα στοιχεία και το αίτημα στις ΗΠΑ για την 19χρονη - Ποιος και γιατί έσβησε τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες για την 19χρονη Αρτεμις που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου; Ποιος και γιατί εξαφάνισε τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ηλεκτρονική αλληλογραφία και το ιστορικό στις μηχανές αναζήτησης. Αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για τα αρχεία Google, Facebook και Instagram που διεγράφησαν μυστηριωδώς από τους λογαριασμούς της. Ενώ, στα χέρια των Αρχών είναι τα ονόματα των εμπλεκομένων!

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Σταύρος Γεωργίου, το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για τις εξελίξεις της εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας.

“Από τις 12 Μαΐου έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί φυλάσσονται σημαντικά αρχεία της Google, του Facebook και του Instagram. Θέλουμε να δούμε τι υπήρχε και τώρα δεν υπάρχει. Να μάθουμε τι αναζητούσε η Άρτεμις, τι συζητήσεις έκανε και αν κάποιοι διέγραψαν μετά την εξαφάνιση στοιχεία που την αφορούσαν. Πιστεύουμε ότι με αυτή την επίσημη ενέργεια του Υπουργείου, θα μας δοθούν τα στοιχεία που ζητάμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της (Video)

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δίχως τέλος η αγωνία στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, που αγνοείται εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

Σημειώνεται, πως η 19χρονη εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της, με την οικογένειά της να μην έχει σταματήσει να την ψάχνει παντού και φυσικά ανησυχεί σχετικά με την τύχη της.

Ειδικότερα, όπως είπε ο αδερφός της Άρης Βασίλη:

«Πριν από δύο ημέρες την είδαν στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με δύο άνδρες, στο Μοναστηράκι, γεροδεμένος ο ένας ψηλός, ο άλλος πιο εύσωμος, επίσης ψηλός… δεν είχε λόγους να φύγει από το σπίτι… μου είχε έρθει μήνυμα στο viber και μια κυρία μου ζητούσε λεφτά, 5.000 ευρώ για την αδερφή μου…»

Εξάλλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα:

«Η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στο Κορωπί όταν πήγε να υποβάλει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε καμία αντιδικία και δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει στα τηλέφωνα πού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (6976005061 – 6976078826) ή στο silver alert».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share