Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

19χρονη Κορωπί: Στα χέρια των Αρχών τα ονόματα των εμπλεκομένων! Αποκαλύψεις από τον πρώην φίλο της

Drone, σκυλιά και εθελοντές στις έρευνες - Έψαξαν μέχρι και σε...

29 Μαΐου 2021 12:03
19χρονη Κορωπί: Στα χέρια των Αρχών τα ονόματα των εμπλεκομένων! Αποκαλύψεις από τον πρώην φίλο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οχτώ περίπου μήνες από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί, «μιλούν» τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τη 19χρονη εντάθηκαν στην περιοχή που φέρεται να κινήθηκε πριν χαθούν τα ίχνη της.

Τα επίσημα στοιχεία που αναμένονται για τις κινήσεις της στο διαδίκτυο, θα «φωτίσουν» όπως πιστεύεται αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Η Google παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες κάποιοι μπήκαν στο Gmail της Άρτεμης μετά την εξαφάνισή της και έσβησαν σημαντικά στοιχεία.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκομένων, μετά τη σχετική άρση απορρήτου για τις IP.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλειος Γεωργόπουλος, εγκληματολόγος ηλεκτρονικού εγκλήματος και εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης, Σταύρος Γεωργίου, αναφέρθηκε σε μία σημαντική εξέλιξη.

«Από τις 12 Μαΐου έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εκεί φυλάσσονται σημαντικά αρχεία της Google, του Facebook και του Instagram. Θέλουμε να δούμε τι υπήρχε και τώρα δεν υπάρχει. Να μάθουμε τι αναζητούσε η Άρτεμις, τι συζητήσεις έκανε και αν κάποιοι διέγραψαν μετά την εξαφάνιση στοιχεία που την αφορούσαν. Πιστεύουμε ότι με αυτή την επίσημη ενέργεια του Υπουργείου, θα μας δοθούν τα στοιχεία που ζητάμε».

Ο κύριος Γεωργίου έκανε γνωστό στην εκπομπή ότι ο εισαγγελέας ζήτησε ήδη από την Ασφάλεια Κορωπίου τη δικογραφία της υπόθεσης για να τη μελετήσει.

Το ερώτημα είναι εάν θα επιστραφεί πίσω στο Τμήμα του Κορωπίου ή θα δοθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, όπως καιρό τώρα ζητά η οικογένεια.

Ο αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλη, μίλησε στην εκπομπή για την αγωνία που βιώνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του.

«Πιστεύουμε πως η Άρτεμις ζει και προσευχόμαστε να είναι καλά. Περιμένουμε ένα τηλεφώνημά της για να πάρει τέλος αυτή η αγωνία μας».

Τι είπε στο «Τούνελ» ο πρώην φίλος της

Στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε και ο πρώην φίλος της 19χρονης αγνοούμενης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του μετά την εμπλοκή του ονόματός τους στην όλη υπόθεση.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share