Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Drone, σκυλιά και εθελοντές στις έρευνες - Έψαξαν μέχρι και σε... (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση

17 Μαρτίου 2021 11:05
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Drone, σκυλιά και εθελοντές στις έρευνες -  Έψαξαν μέχρι και σε... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από μήνες στο Κορωπί. Τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τη 19χρονη εντάθηκαν στην περιοχή που φέρεται να κινήθηκε πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο ποινικολόγος, Σταύρος Γεωργίου και ο ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπαν ότι ήθελαν να αποκλείσουν το «κακό σενάριο» για αυτό τον λόγο και οι έρευνες επέμειναν στην περιοχή από όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις.

Μεγάλη ομάδα εθελοντών, drones και σκυλιά εθελοντών συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση αναζήτησης της 19χρονης. Στα πλαίσια της έρευνας, εξετάστηκαν όλα τα σενάρια, ενώ έψαξαν για ίχνη της κοπέλας ακόμα και σε πηγάδια στην ευρύτερη περιοχή.

«Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες έρευνες ήταν άκαρπες, είναι ανακούφιση για την οικογένεια, με το μακάβριο σενάριο να απομακρύνεται. Εκεί που ξεκινήσαμε ήταν εκεί που σταμάτησε το σήμα του τηλεφώνου, επομένως αν είχε γίνει κάτι εκεί γύρω θα γινόταν.

Για αυτό και κάναμε τις έρευνες σε πηγάδια, σε στέρνες σε ρεματιές σε εκείνο το σημείο» είπε ο κ. Γεωργίου, καθώς αποκλείστηκε το ενδεχόμενο η κοπέλα να βρισκόταν σε κάποιο πηγάδι.

Η ανησυχία της οικογένειας της Αρτέμιδος είναι μεγάλη, καθώς έχουν περάσει πέντε μήνες από την εξαφάνισή της. Γίνονται συνεχώς εκκλήσεις σε όποιον έχει δει ή γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να το καταθέσει στις Αρχές.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της (Video)

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δίχως τέλος η αγωνία στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, που αγνοείται εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

Σημειώνεται, πως η 19χρονη εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της, με την οικογένειά της να μην έχει σταματήσει να την ψάχνει παντού και φυσικά ανησυχεί σχετικά με την τύχη της.

Ειδικότερα, όπως είπε ο αδερφός της Άρης Βασίλη:

«Πριν από δύο ημέρες την είδαν στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με δύο άνδρες, στο Μοναστηράκι, γεροδεμένος ο ένας ψηλός, ο άλλος πιο εύσωμος, επίσης ψηλός… δεν είχε λόγους να φύγει από το σπίτι… μου είχε έρθει μήνυμα στο viber και μια κυρία μου ζητούσε λεφτά, 5.000 ευρώ για την αδερφή μου…»

Εξάλλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα:

«Η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στο Κορωπί όταν πήγε να υποβάλει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε καμία αντιδικία και δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει στα τηλέφωνα πού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (6976005061 – 6976078826) ή στο silver alert».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share