Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί: Απόφαση-βόμβα για την έρευνα - Τελευταία προσπάθεια να...

Όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης

10 Μαρτίου 2021 08:33
Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί: Απόφαση-βόμβα για την έρευνα - Τελευταία προσπάθεια να...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί: Αδιάκοπες είναι οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου.

Η τελευταία προσπάθεια θα περιλαμβάνει την έρευνα της περιοχής στην οποία φέρεται να κινήθηκε η Άρτεμις πριν να χαθούν τα ίχνη της.

«Θα κινηθούν τρεις ομάδες στην περιοχή της Παιανίας με σημείο αναφοράς το πολυκατάστημα που φέρεται ότι ήθελε να επισκεφθεί η Άρτεμις. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ και ο πρόεδρος του Χρήστος Ράμος, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία από έρευνες αλλά και το Silver Alert με τον πρόεδρο Γεράσιμο Κουρούκλη που με drone θα κινηθεί από αέρος στην περιοχή προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα» δηλώνει στην Espresso ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία.

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί

Η απόφαση για την έρευνα αυτή ελήφθη μετά την πληροφορία που κατατέθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι η 19χρονη ζήτησε οδηγίες από ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας για το πώς θα πάει στο εν λόγω πολυκατάστημα.

Το ραντεβού του κ. Τσούκαλη και των υπολοίπων συμμετεχόντων στην έρευνα αυτή έχει δοθεί για τις 8 το πρωί του Σαββάτου.

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες «φωτιά» για την Αρτέμιδα - «Την είδαμε με...»

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αρτέμιδος Βασίλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου. Παράλληλα, «τσακίζει» καρδιές με όσα είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη ο Άρης Βασίλη, ο οποίος ζήτησε από την αδελφή του, Αρτέμιδα, που εξαφανίστηκε στο Κορωπί, να δώσει έστω ένα σημάδι ζωής.

«Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει για τη 19χρονη. Συγκεκριμένα, έχουμε στα χέρια μας τρεις νέες μαρτυρίες, από διαφορετικούς ανθρώπους, ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ομόνοια», λέει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας της Αρτέμιδος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Καθημερινά, οι συγγενείς της 19χρονης γίνονται αποδέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων για την Αρτέμιδα. Υστερα από ενδελεχή έλεγχο και σε συνεργασία με την Αστυνομία, αξιολογούν την αξιοπιστία των συγκεκριμένων πληροφοριών.

«Οι τρεις νέες μαρτυρίες που έχουμε είναι όμοιες. Υποστηρίζουν ότι είδαν την Αρτέμιδα στην Ομόνοια, μαζί με δύο γεροδεμένους αλλοδαπούς άνδρες. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι τυχαίο. Δεν γίνεται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν δει τα ίδια πράγματα», αναφέρει ο κ. Ντούγκας.

Η Αρτεμις έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 5 το απόγευμα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες την είδαν έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί

Τη στιγμή που μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρτέμιδα περιγράφει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας νεαρής κοπέλας.

«Σύμφωνα με όσα μου είπε η μάρτυρας, μέσα στην εβδομάδα, την ώρα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τη 19χρονη μαζί με δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών.

Τα χαρακτηριστικά που έδωσε ταίριαζαν απόλυτα με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Την παρατηρούσε επίμονα προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή.

Τότε οι δύο άνδρες που συνόδευαν την Αρτέμιδα την αντιλήφθηκαν και την αγριοκοίταξαν. Στη συνέχεια, έπιασαν από το χέρι τη νεαρή κοπέλα και διακριτικά έφυγαν από το σημείο», λέει ο κ. Ντούγκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share