Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Τσακίζει» καρδιές ο αδελφός της Αρτέμιδας - «Δώσε ένα σημάδι ζωής…»

«Θα γυρίσει σπίτι και θα κάνουμε χαμό»

22 Ιανουαρίου 2021 07:55
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Τσακίζει» καρδιές ο αδελφός της Αρτέμιδας - «Δώσε ένα σημάδι ζωής…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Τσακίζει» καρδιές με όσα είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη ο Άρης Βασίλη, ο οποίος ζήτησε από την αδελφή του, Αρτέμιδα, που εξαφανίστηκε στο Κορωπί, να δώσει έστω ένα σημάδι ζωής.

Ο ίδιος ανέλυσε τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που έμαθαν πως αγνοείται η αδερφή του. Θυμίζουμε πως η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, με την οικογένειά της να θεωρεί πως είναι ακόμη ζωντανή, με μια νέα φοβερή μαρτυρία να κυκλοφορεί πρόσφατα.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του αδελφού της Αρτέμιδας

Ο νεαρός με τρεμάμενη φωνή και δάκρια στα μάτια εξήγησε πως ακριβώς τους λόγους, για τους οποίους είναι στη ζωή η αδερφή του, ενώ την ίδια στιγμή έκανε έκκληση στους άνδρες που την κρατούν να την αφήσουν ελεύθερη.

Όπως είπε, όλοι στην οικογένεια έχουν μεγάλη αδυναμία στη νεαρή κοπέλα, προσθέτοντας πως «θα γυρίσει στο σπίτι μας και θα γίνει χαμός. Θα καλέσουμε όσους βοήθησαν μέχρι σήμερα».

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κυρία μου ζητούσε 5.000 ευρώ» - Αποκάλυψη του αδερφού της (Video)

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δίχως τέλος η αγωνία στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, που αγνοείται εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

Σημειώνεται, πως η 19χρονη εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της, με την οικογένειά της να μην έχει σταματήσει να την ψάχνει παντού και φυσικά ανησυχεί σχετικά με την τύχη της.

Ειδικότερα, όπως είπε ο αδερφός της Άρης Βασίλη:

«Πριν από δύο ημέρες την είδαν στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με δύο άνδρες, στο Μοναστηράκι, γεροδεμένος ο ένας ψηλός, ο άλλος πιο εύσωμος, επίσης ψηλός… δεν είχε λόγους να φύγει από το σπίτι… μου είχε έρθει μήνυμα στο viber και μια κυρία μου ζητούσε λεφτά, 5.000 ευρώ για την αδερφή μου…»

Εξάλλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα:

«Η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στο Κορωπί όταν πήγε να υποβάλει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε καμία αντιδικία και δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει στα τηλέφωνα πού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (6976005061 – 6976078826) ή στο silver alert».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share