Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ομολογία σοκ της 15χρονης - «Γι' αυτό σκότωσα την μάνα μου...»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

9 Νοεμβρίου 2020 11:36
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ομολογία σοκ της 15χρονης - «Γι' αυτό σκότωσα την μάνα μου...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 50χρονης στην Αγίας Βαρβάρα. Η 15χρονη κόρη της 50χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος σύντροφος της ανήλικης ομολόγησαν το άγριο έγκλημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 17χρονου, φίλου του συλληφθέντα, ο οποίος συμμετείχε στο στυγερό έγκλημα. Παράλληλα οι αστυνομικοί εξετάζουν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου στο φονικό που είχε φιλική σχέση τόσο με την 15χρονη όσο και με τον 17χρονο φίλο της.

Πώς τελέστηκε η δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η κρατική τηλεόραση, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

Η δολοφονία της 50χρονης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το θύμα κοιμόταν. Ο 17χρονος μαζί με τον συνομίλικο φίλο του, έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα γίνονται γνωστά από την ΕΡΤ, οι ανήλικοι φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και αρκετό διάστημα.

Σχεδίαζαν να εξαφανιστούν

Μετά το έγκλημα το νεαρό ζευγάρι το έσκασε από την Αθήνα και πήγε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις Σέρρες. Εκεί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας για την τήρηση των μέτρων σχετικά με τον κορωνοϊό, προσήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ χθες, Κυριακή, το απόγευμα.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ένας 53χρονος Αιγύπτιος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 37χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα στις 26 Οκτωβρίου. Ενώ, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την προανακριτική κατάθεση του άνδρα ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε καβγάς με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι υδραυλικός, να απωθήσει την σύζυγό του ρίχνοντάς στο πάτωμα. Κατά την διενεργηθείσα νεκροτομή, παρατηρήθηκαν ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί. Σημειώνεται ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο 53χρονος τα είχε αφήσει στο σχολείο

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 37χρονης αλλοδαπής, η οποία διαπράχθηκε την 26-10-2020 στην Καλλιθέα.

Η 37χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, βραδινές ώρες της 26-10-2020, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα.

Κατά την διενεργηθείσα νεκροτομή, παρατηρήθηκαν ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού.

Κατηγορούμενος για την ανωτέρω πράξη, την οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με το θύμα, είναι 53χρονος αλλοδαπός, συγγενικό της πρόσωπο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος του 53χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share