Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στο Ηράκλειο: Ο 51χρονος σκότωσε τη μητέρα του με πέντε διαφορετικά μαχαίρια

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του φονικού

27 Οκτωβρίου 2020 15:44
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στο Ηράκλειο: Ο 51χρονος σκότωσε τη μητέρα του με πέντε διαφορετικά μαχαίρια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο, όταν ένας 51χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του, τραυματίζοντας και τη δίδυμη αδερφή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 51χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χρησιμοποίησε πέντε διαφορετικά μαχαίρια! Τα δύο μάλιστα έσπασαν, κάτι που μαρτυρά και τη μανία που τον είχε καταβάλλει εκείνη την στιγμή.

Σύμφωνα με το creta24.gr το μικρότερο σε μήκος μαχαίρι είχε μήκος λεπίδας 10 εκατοστά και το μεγαλύτερο 15 εκατοστά. Υπενθυμίζεται, πως ο 51χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η δίδυμη αδερφή του στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Έγκλημα στα Χανιά: Εξαφανισμένος ο ύποπτος - Έλειπαν από το σπίτι 10.000 ευρώ

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση του βασικού υπόπτου για τη διπλή δολοφονία της 79χρονης, που στραγγαλίστηκε, και του 82χρονου συντρόφου της, στο Πασακάκι Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ενοικιαστής σε σπίτι που ανήκε στην 79χρονη και βρισκόταν δίπλα από το δικό της. Λίγο πριν τις 14.00 χθες το μεσημέρι η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη καθώς στο σπίτι όπου διέμενε ο ύποπτος, βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα μέσα του 82χρονου ο οποίος ήταν στραγγαλισμένος με πουκάμισο και δεμένος πισθάγκωνα.

Τα ίχνη ωστόσο του άνδρα έχουν εξαφανιστεί με την αστυνομία να τον αναζητά ως βασικό ύποπτο για τον διπλό στραγγαλισμό της 79χρονης Χανιώτισσας όσο και του 82χρονου συντρόφου της. Ο μισθωτής φέρεται μετά τη δολοφονία των δυο, να άρπαξε το ποσό των 10.000 ευρώ από το σπίτι της 79χρονης και να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι στο οποίο βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα του άτυχου 82χρονου. Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share