Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Εμπλοκή 3ου ατόμου στην άγρια δολοφονία της 50χρονης (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις

9 Νοεμβρίου 2020 09:04
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα:  Εμπλοκή 3ου ατόμου στην άγρια δολοφονία της 50χρονης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα βλέπουν οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Το τρίτο άτομο έχει φιλικές σχέσεις με την 15χρονη κόρη και τον 17χρονο, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχει εμπλοκή των ανηλίκων στο έγκλημα, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί στο τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη εμπλοκή στο έγκλημα το τρίτο άτομο που αναζητούν.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ένας 53χρονος Αιγύπτιος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 37χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα στις 26 Οκτωβρίου. Ενώ, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την προανακριτική κατάθεση του άνδρα ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε καβγάς με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι υδραυλικός, να απωθήσει την σύζυγό του ρίχνοντάς στο πάτωμα. Κατά την διενεργηθείσα νεκροτομή, παρατηρήθηκαν ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί. Σημειώνεται ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο 53χρονος τα είχε αφήσει στο σχολείο

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 37χρονης αλλοδαπής, η οποία διαπράχθηκε την 26-10-2020 στην Καλλιθέα.

Η 37χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, βραδινές ώρες της 26-10-2020, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα.

Κατά την διενεργηθείσα νεκροτομή, παρατηρήθηκαν ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού.

Κατηγορούμενος για την ανωτέρω πράξη, την οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με το θύμα, είναι 53χρονος αλλοδαπός, συγγενικό της πρόσωπο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος του 53χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share