Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: 50χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της

Τρομακτικό γεγονός

7 Νοεμβρίου 2020 12:34
Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: 50χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό συμβάν έγινε στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Παρασκευής, 6 Νοεμβρίου, διότι βρέθηκε μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο μία 50χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ένας άνδρας στο Ηράκλειο μαχαίρωσε την μητέρα του και την αδελφή του.

Μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα, ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης.

Παρότι το σπίτι έχει μια εικόνα έρευνας, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται περισσότερο στο ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν κάποιες προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είχε χάσει το σύζυγό της και ζούσε με την κόρη της. Αυτή την ώρα, η αστυνομία παίρνει κατάθεση από όλο το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Φρικιαστικό έγκλημα: 39χρονος διαμέλισε δύο παιδιά

Σοκ προκάλεσε σε όλο το Μεξικό η είδηση του άγριου εγκλήματος δυο ανήλικων από έναν 39χρονο, με τις σορούς των δυο άτυχων παιδιών να εντοπίζονται από την αστυνομία από καθαρή τύχη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Σκωτία με έναν 48χρονο να καίει ζωντανή την 47χρονη πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η El Universal, οι σοροί των δυο παιδιών βρίσκονταν τεμαχισμένες σε πλαστικά κουτιά μεταφοράς, μέσα σε μαύρες σακούλες.

Ο δράστης, ένας 39χρονος, ονόματι Edgar Z, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κουβαλάει τα συγκεκριμένα κουτιά. Οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο δράστης άρχισε να συμπεριφέρεται με νευρικότητα.

Ένας από τους αστυνομικούς, είδε μέσα σε μια από τις τρεις σακούλες ένα κομμάτι κρέας το οποίο ήταν πάρα πολύ λευκό. Ο δράστης είπε πως απλά μετέφερε κοτόπουλα.

Ένα από τα κιβώτια έπεσε στο έδαφος και μέσα στη μια σακούλα βρισκόταν ένας ώμος, ένα αυτί και ένα πόδι! Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως ενώ αναζητούνται οι αιτίες της άγριας δολοφονίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share