Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Χαμός στα Εξάρχεια: 3 ληστείες μέσα σε λίγες ώρες!

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ανεξέλεγκτη....

6 Ιουνίου 2019 07:33
Χαμός στα Εξάρχεια: 3 ληστείες μέσα σε λίγες ώρες!

Τρεις ένοπλες ληστείες έγιναν μέσα σε λίγες ώρες από μία στα Εξάρχεια, με την κατάσταση στην περιοχή να παραμένει ανεξέλεγκτη.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, πραγματοποιήθηκαν τρεις ένοπλες ληστείες στις οδούς Κωλλέτη, Στουρνάρη και Σουλτάνη, την Τρίτη Η πρώτη ληστεία έγινε σε φροντιστήριο στην Οδό Κωλλέτη στα Εξάρχεια, στις 14:10 το μεσημέρι, όταν και ο χώρος ήταν γεμάτος καθηγητές και προσωπικό. «Μπήκανε δυο αλλά επειδή η πόρτα ανοίγει με μπουτόν, σπάσανε με την κάνη του όπλου το τζάμι , βάλανε το χέρι μέσα, μπήκανε και ο ένας στεκόταν μπροστά με το όπλο απειλώντας και ο άλλος κατέβηκε στο λογιστήριο και ζήτησε λεφτά», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο Star. Ερωτηθείς για το πόσα πήρε, απαντά: «50 ευρώ, Και σε έναν καθηγητή που πλησίασε του είπαν φύγε θα σε πυροβολήσω στα πόδια».

Δύο ακόμη χτυπήματα στα Εξάρχεια.

Οι δύο ένοπλοι κρανιοφόροι αμέσως μετά χτύπησαν τουριστικό γραφείο στην οδό Στουρνάρη, ενώ έπειτα στο στόχαστρο βρέθηκε σουπερμάρκετ στην οδό Σουλτάνη στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, στο σουπερμάρκετ των Εξαρχείων εισέβαλαν περίπου 7-8 άτομα, κρατώντας ξύλα και καδρόνια στα χέρια, απειλώντας τους ταμίες του καταστήματος. Αφού πήραν τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή.

Εξάρχεια: Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών!

Σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11, στα Εξάρχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι άνδρας που ανήκει στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πυροβόλησε με περίστροφο αρκετές φόρες εναντίον μελών αντίπαλης ομάδας εμπόρων ναρκωτικών.

Το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών. Από τη συμπλοκή δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ η αστυνομία είναι ενήμερη και διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Συναγερμός στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί μετά από τσακωμό ζευγαριού!

Συναγερμός σήμανε στο Μαρούσι μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή ένας άνδρας φέρεται να είχε έντονο καυγά με τη σύζυγό του στην οδό Δωδεκανήσου, όπου και σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Εξάρχεια: Πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου καταγγέλλουν οι κάτοικοι!

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για το συμβάν που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, κοντά στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Μεταξά, στα Εξάρχεια.

Οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί από τις 21:00 τις περίεργες κινήσεις ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος φαινόταν να κυκλοφορεί στους δρόμους έχοντας στα χέρια του ένα πιστόλι.

Λίγη ώρα αργότερα, τα Εξάρχεια «πάγωσαν» καθώς άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, σε κοινή θέα!

Εν τέλει δεν εμφανίστηκαν αστυνομικοί στα Εξάρχεια λόγω του αυξημένου κινδύνου να δεχθούν επίθεση από κουκουλοφόρους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share