Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Αδιανόητο: Η Τροχαία αρνήθηκε να πάει σε ατύχημα που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων!

Απίστευτο!

14 Μαΐου 2019 18:34
Αδιανόητο: Η Τροχαία αρνήθηκε να πάει σε ατύχημα που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων!

Απίστευτο αυτό που συνέβη! Η Τροχαία αρνήθηκε να πάει σε ατύχημα που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων!

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Παγαδάκη, την προηγούμενη Τετάρτη ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο νεαροί συγκρούστηκε με το δικό του στην οδό Τοσίτσα, 200 μέτρα από την οδό Πατησίων, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές.

Ο κ. Παγαδάκης τηλεφώνησε στην Τροχαία, προκειμένου να έρθει περιπολικό για την καταγραφή του ατυχήματος, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έρθουν στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στα Εξάρχεια και πρέπει να μετακινήσει ο ίδιος το αυτοκίνητο του στην οδό Πατησίων.

Τροχαία Εξάρχεια

«Εχουμε εντολές να μην πηγαίνουμε στα Εξάρχεια»

Παρά την επισήμανση ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δυνατόν να μετακινηθεί, διότι δεν λειτουργούσε από τις βλάβες που είχε υποστεί, οι αστυνομικοί επέμειναν ότι δεν μπορούν να πάνε στο συγκεκριμένο σημείο. Μετά από μισή ώρα, αξιωματικός της Τροχαίας έκανε τηλεφώνημα στον κ. Παγαδάκη, λέγοντάς του ότι οι εντολές που έχουν δοθεί είναι οι αστυνομικοί της Τροχαίας να μην πηγαίνουν στα Εξάρχεια!

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στον κ. Λοβερδο, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εντολές από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να μη γίνονται επεμβάσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, υποστήριξε ότι αυτές δίνονται από συνδικαλιστές που έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια, προκειμένου να πληγεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η κυβέρνηση. Πάντως η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για αυτό, προκειμένου να διακριβωθεί αν κάποιος είπε σε αξιωματικό της Τροχαίας να μην κάνει την δουλειά του. «Εγώ πάντως δεν έχω δώσει τέτοιες εντολές», κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην δημοσιογράφο!

ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος επίθεση

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην δημοσιογράφο! Τι ανέφερε στην ανακοίνωση της;

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ – με ανακοίνωσή του – εκφράζει τη συμπαράστασή του στη συνάδελφο Μίνα Καραμήτρου, συντάκτρια του αστυνομικού ρεπορτάζ και καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε από «αγνώστους», οι οποίοι πυρπόλησαν σήμερα (14/5) τα ξημερώματα το αυτοκίνητό της.

«Οι ενέργειες αυτής της μορφής στρέφονται κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, καθώς οι δράστες, μέσω του εκφοβισμού, επιχειρούν, να περιορίσουν την ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών και να οδηγήσουν τους δημοσιογράφους στην αυτολογοκρισία.

Πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και η εμπέδωση της ασφάλειας στους πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και στους λειτουργούς της ενημέρωσης θα πρέπει να είναι πρωταρχικό καθήκον κάθε ευνομούμενης πολιτείας και για το λόγο αυτό καλούμε τις Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να αποκαλύψουν αμέσως τους δράστες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Και προσθέτει: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά, όμως, ότι η βία, οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν θα κλείσουν τα στόματα των συναδέλφων. Θα συνεχίσουν απτόητοι να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό και να εκφράζουν την άποψή τους με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, χωρίς κανένα φόβο να τους εμποδίζει. Τέλος, η ΕΣΗΕΑ θα ενημερώσει, για την επίθεση κατά της συναδέλφου, τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων προκειμένου να λάβουν γνώση και να καταγγείλουν το γεγονός».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share