Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Έξω ντέρτια και καημοί» από την Λίτσα Πατέρα - Δρόμος γεμάτος χρήμα, τύχη και έρωτας για 6 ζώδια (video)

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

10 Μαΐου 2024 12:56
«Έξω ντέρτια και καημοί» από την Λίτσα Πατέρα - Δρόμος γεμάτος χρήμα, τύχη και έρωτας για 6 ζώδια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα για τα 12 ζώδια.

Όπως κάθε μέρα η αστρολόγος του ΑΝΤ1 κάνει τις αναλυτικές προβλέψεις για τα άστρα μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» και προειδοποιεί για το ζώδιό σου.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Την Παρασκευή (10/5) η Λίτσα Πατέρα έκανε λόγο για την όψη του Δία σε τρίγωνο με τον Κρόνο που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου και θα παραμείνει για πολύ καιρό.

Χρήμα, έρωτας και τύχη είναι στον δρόμος σας, αλλά προσοχή γιατί θα προκύψουν και αντιφατικές εξελίξεις.

Ζωή «χαρισάμενη» για 4 ζώδια: «Τζακ ποτ» στις σχέσεις εάν κάνετε κάτι πολύ απλό!

Τα 4 ζώδια που πρέπει να αγκαλιάσουν την αλλαγή το 2024

Ζωή χαρισάμενη για 4 ζώδια

Παρθένος

Παρθένε, θεωρείς ότι έχεις πάντα δίκιο γιατί είσαι πάντα ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους σε κάθε παρέα. Ωστόσο η εξυπνάδα σου δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις λάθη. Είσαι άνθρωπος όπως όλοι. Κάποιες φορές, πρόκειται να κάνεις λάθος. Κάποιες φορές, πρόκειται να κατευθυνθείτε προς τη λάθος κατεύθυνση. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να σταματήσετε να επιμένετε πεισματικά ότι αρχικά τα είχατε καταφέρει και να αποδεχτείτε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να είστε αρκετά γενναίοι για να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, ακόμη και αν νιώθετε ότι χάνετε την πρόοδο που κάνετε. Πρέπει να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, όχι για τον εγωισμό σας.

Ταύρος

Ταύρε, προτιμάς να ακολουθείς μια ρουτίνα που δίνει στη ζωή σου σταθερότητα και συνέπεια. Αλλά είναι αδύνατον τα πράγματα να παραμείνουν για πάντα τα ίδια. Κάθε τόσο, θα πρέπει να αλλάζεις προκειμένου να αναπτύσσεσαι. Ναι, είναι τρομακτικό να κάνεις ένα βήμα στο άγνωστο και να δοκιμάσεις τα πράγματα με έναν νέο τρόπο, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Να θυμάστε ότι η αλλαγή δεν είναι πάντα αρνητική. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το αντίθετο. Η αλλαγή θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι όμορφο και νέο. Θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερη ευτυχία. Αλλά δεν θα το μάθετε ποτέ αν δεν είστε αρκετά θαρραλέοι για να αλλάξετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, παρόλο που σου αρέσει να κάνεις σαν να μην σε ενοχλεί τίποτα, είσαι απίστευτα ευαίσθητος. Δεν θέλεις να ρισκάρεις την αποτυχία ή την απόρριψη επειδή δεν είσαι σίγουρος αν η καρδιά σου μπορεί να το αντέξει. Αλλά είστε πιο ανθεκτικοί από ό,τι νομίζετε. Έχετε βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και τα καταφέρατε, και θα επιβιώσετε ξανά. Άλλωστε, η αλλαγή δεν χρειάζεται να οδηγεί σε φρικτό αποτέλεσμα. Τα ρίσκα σας μπορεί να αποδώσουν. Θα μπορούσατε να καταλήξετε με όλα όσα επιθυμείτε. Αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ αν επιμένεις πεισματικά στη ρουτίνα σου. Αν αρνείσαι να ρισκάρεις και να αφήσεις την ιστορία να επαναληφθεί. Αγάπησε τον εαυτό σου αρκετά ώστε να κάνεις αλλαγές, να παίξεις ενεργό ρόλο στην ευτυχία σου και να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος

Υδροχόε, σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Σπάνια επηρεάζεσαι από εξωτερικές φωνές, επειδή δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Παρόλο που είναι υπέροχο που θέλεις να κάνεις τις δικές σου επιλογές, θα πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που νοιάζονται για σένα. Μπορεί να έχουν καλές ιδέες. Θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν με θετικό τρόπο. Μην αντιστέκεστε αυτόματα στην αλλαγή επειδή θέλετε να αποδείξετε ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός. Σκεφτείτε αν ο δρόμος που ακολουθείτε αυτή τη στιγμή θα σας οδηγήσει στο μέρος που πραγματικά θέλετε να βρεθείτε. Αν δεν είναι τότε μην φοβηθείτε να κάνετε στροφή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share