Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

8 Μαΐου 2024 07:01
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη με την κορύφωση της Νέας Σελήνης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας σε υπογείως να επιτύχεις πολλαπλούς στόχους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, μην θεωρήσεις ότι θα υπάρχει ηρεμία και σταθερότητα, αφού οι πολλαπλές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ουρανό και το Δία σου κάνουν ένα Σκωτσέζικο ντους διαθέσεων και πιθανό είναι να υπερεκτιμήσεις μία ιδέα σου, επενδύοντας πολύ σε αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη έφτασε, Ταύρε και για εσένα φέρει ένα σωρό εξελίξεις αναφορικά με την προσωπική σου εικόνα και στόχους. Σήμερα, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι λογικό να πάρεις τον κύκλο γνωριμιών και τις παρέες σου στα σοβαρά και να σημειωθεί αλληλοϋποστήριξη. Μαζί, όμως, οι σύνοδοι της Σελήνης με τον Ουρανό, το Δία και τον Ήλιο δηλώνει πως από εδώ και στο εξής θα κάνεις πολλαπλά αυθόρμητα ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη και είναι πολύ πιθανό να κάνεις καινούρια, μα παρασκηνιακά ξεκινήματα, χάρη στην υπέροχη Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει πολλαπλές όψεις. Η σύνοδός της με το Δία και τον Ουρανό υποδηλώνουν την ανάγκη σου για απελευθέρωση από οτιδήποτε σε πνίγει, ενώ παράλληλα το εξάγωνό της με τον Κρόνο σου επιτρέπει να κρατήσεις μία ισορροπία μεταξύ των ‘θέλω’ και των ‘πρέπει’.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ λογικό να χαράζεις ένα νέο μονοπάτι προς την περαιτέρω κοινωνικοποίηση. Κάνεις νέες φιλίες ή φροντίζεις να δικτυωθείς περισσότερο για τη δουλειά που κάνεις. Οι πολλαπλές σύνοδοι της Νέας Σελήνης με το Δία και τον Ουρανό σου προσφέρουν ευχάριστες ανατροπές μέσα από παρέες, ενώ το εξάγωνο με τον Κρόνο σε υποστηρίζει να κτίσεις μία άρτια ψυχολογική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η Τετάρτη κορυφώνει την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αγαπητέ μου Λέοντα. Τι σημαίνει για εσένα αυτό; Μα φυσικά ότι φροντίζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου! Το φαινόμενο σχηματίζει συνόδους με τον Ουρανό και το Δία, χαρίζοντάς σου ευχάριστες ανατροπές και μία καινοτόμα σκέψη που σε βοηθά να επιλύσεις εμπόδια. Μαζί, το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο σε κινητοποιεί για να κτίσεις ένα πιο σταθερό εισόδημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα σχετικά τυχερό κι αισιόδοξο διάστημα σου προσφέρει από σήμερα η Νέα Σελήνη, Παρθένε μου! Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ταύρου και παράλληλα σχηματίζει σύνοδο με το Δία και τον Ουρανό, χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα μίας ανέλπιστης επέκτασης σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Σα να μην έφτανε αυτό, το εξάγωνό της με τον Κρόνο σε βοηθά να επισημοποιήσεις έναν δεσμό ή να κάνεις έναν καινούριο.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη από σήμερα, Τετάρτη σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες εσωτερικές φοβίες που πρέπει πια να μοιραστείς και ξεπεράσεις. Στην πραγματικότητα το σύμπαν με τη σύνοδο του φαινομένου με το Δία και τον Ουρανό σε καλεί να δεις κατάματα οτιδήποτε έκρυβες κάτω από το χαλί, αποδεικνύοντάς σου ότι είσαι πιο δυνατός από όσο νόμιζες. Αντίστοιχα, το εξάγωνό του με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι θα βρεις την απαραίτητη ενέργεια να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν την Τετάρτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά γυρίσματα της τύχης έρχονται για καλό προς εσένα, Σκορπιέ, διότι η Νέα Σελήνη κορυφώνεται απέναντί σου σχηματίζοντας ενδιαφέρουσες όψεις. Είναι γεγονός ότι η εσωτερική σου ενέργεια αυξάνεται, ελκύοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις επαγγελματικές ή προσωπικές σου προσπάθειες, χάρη στις συνόδους του φαινομένου με το Δία και τον Ουρανό. Αντίστοιχα, πιο ποιοτική σχέση με τα παιδιά ή το σύντροφό σου εξασφαλίζει το εξάγωνό του με τον Κρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τετάρτη με την κορύφωση της Νέας Σελήνης, δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και την ευεξία σου. Μάλιστα, βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία και τον Ουρανό, οπότε ανανεώνει την ενέργειά σου στα εργασιακά. Αναμένεται να υιοθετήσεις νέες προσεγγίσεις και να εξερευνήσεις αλλαγές που θα φέρουν ευεξία. Το εξάγωνο του φαινομένου με τον Κρόνο υποδηλώνει πως οι αλλαγές αυτές θα έχουν μακροπρόθεσμη θετική επίδραση, ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Τετάρτη αυτή φέρνει μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σηματοδοτώντας μια περίοδο ανανέωσης και δημιουργικότητας, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοέκφραση και τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Η σύνοδος με το Δία και τον Ουρανό υπόσχεται εκπλήξεις και ευκαιρίες για επέκταση των οριζόντων σου. Το εξάγωνο με τον Κρόνο στηρίζει την επικοινωνία σου, κάνοντας αυτήν την περίοδο ιδανική για να διατυπώσεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Τετάρτη σε καλεί να εστιάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε σύνοδο με το Δία και τον Ουρανό, φέρνει μια ατμόσφαιρα ανανέωσης και όμορφων ανατροπών στον προσωπικό σου χώρο ή με οικεία σου πρόσωπα. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια πιο θετική αύρα στο σπίτι και να επιλύσεις θέματα που έχουν αφεθεί στην άκρη. Το εξάγωνο με τον Κρόνο υποδεικνύει σταθερότητα στα οικονομικά σου, δωρίζοντάς σου μια αίσθηση ασφάλειας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Τετάρτη ενδυναμώνει την επικοινωνία σου, κορυφώνοντας την Νέα Σελήνη στον Ταύρο που συναντά το Δία και τον Ουρανό με σύνοδο. Η προσοχή σου στρέφεται προς τον τομέα των κοντινών ταξιδιών και της μάθησης. Κάνεις ενδιαφέρουσες συνομιλίες και συλλέγεις πληροφορίες που μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους στα προσωπικά ή τα εργασιακά. Το εξάγωνο με τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο σε καλεί να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ταυτότητα, αξιοποιώντας τις νέες σου γνώσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share