Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Αυτή η γυναίκα έβαλε ένα μπαλάκι του τένις στο πλυντήριο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Ούτε που είχε πάει το μυαλό μας!

10 Απριλίου 2020 14:18
Αυτή η γυναίκα έβαλε ένα μπαλάκι του τένις στο πλυντήριο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με ένα μπαλάκι του τένις, που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας του τένις στο πλυντήριο μας. Εκτός όμως από αυτό το μικρό κόλπο, δείτε τι μπορεί να συμβεί αν ανακατέψετε λίγο μαύρο πιπέρι με το απορρυπαντικό σας.

Ένα από τα βασικά ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε για αρκετό διάστημα τις πετσέτες μας είναι ότι αυτές τείνουν να μην είναι τόσο αφράτες όσο στην αρχή.

Υπάρχουν, ωστόσο, πάντα κάποια τρικ που μπορούν να μας δώσουν μια λύση και σε αυτή την περίπτωση. Ένα από αυτά είναι… τα μπαλάκια του τένις.

Τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε;

Αρκεί να έχετε δύο μπαλάκια του τένις μέσα στην πλύση σας για τις πετσέτες στο πλυντήριο. Τα μπαλάκια του τένις χτυπώντας επάνω στις πετσέτες θα βοηθήσουν να γίνουν και πάλι αφράτες ενώ το ίδιο μπορείτε να κάνετε με τα μπουφάν (εφόσον μπαίνουν στο πλυντήριο) και τα μαξιλάρια σας.

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να κάνετε και με το στεγνωτήριο οπότε να χρησιμοποιήσετε τα μπαλάκια μόνο όταν θέλετε να στεγνώσετε τις πετσέτες σας. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο προσθέτοντας μερικές κουταλιές αλάτι! Ο λόγος; Θα σας σώσει

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο προσθέτοντας μερικές κουταλιές αλάτι! Ο λόγος πραγματικά είναι καταπληκτικός!

Αφήστε 5 λεπτά αλάτι χοντρό στο πάτωμα της κουζίνας και περιμένετε! Το αποτέλεσμα... μαγικό!

Είναι τόσο απογοητευτικό όταν τα λευκά σας ρούχα βγαίνουν από το πλυντήριο με ελαφριά ροζ απόχρωση, εξαιτίας μιας μοναδικής κόκκινης κάλτσα που κατάφερε να βρει το δρόμο της μέσα στο πλυντήριο. Ή όταν τα σκούρα ή τα χρωματιστά σας καταλήγουν να γίνουν ξεθωριασμένα και θαμπά. Τώρα που είστε σπίτι ασχοληθείτε με την καθαριότητα, δείτε πως να φτιάξετε και σπιτικό καθαριστικό!

Υπάρχουν αμέτρητα κόλπα για το πώς να κρατήσετε τα λευκά σας κατάλευκα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να προστατεύσετε τα χρωματιστά σας. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι η ντουλάπα σας θα συνεχίζει να λάμπει σαν το ουράνιο τόξο.

Μαύρο πιπέρι

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι για να πλύνετε μαζί με το κανονικό απορρυπαντικό σας. Προσθέστε το μαζί με τα ρούχα και όχι στο συρτάρι απορρυπαντικού και στη συνέχεια εκτελέστε κρύο κύκλο. Το πιπέρι λειτουργεί σαν ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα σαπουνιού από τα ρούχα σας. Αυτός είναι συνήθως ο λόγος που τα χρώματα ξεθωριάζουν αρχικά.

Αλάτι

Προσθέστε μερικές κουταλιές αλάτι στο πλυντήριο σας για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αυτό θα εμποδίσει το σαπούνι να κολλήσει στις ίνες, επιτρέποντάς στα ρούχα να ακτινοβολούν.

Ξύδι

Το ξίδι είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να αφαιρέσετε υπολείμματα σαπουνιού. Επίσης λειτουργεί ταυτόχρονα ως φυσικό μαλακτικό ρούχων. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι στο πλύσιμο, και μην ανησυχείτε, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί όταν τα ρούχα σας στεγνώσουν.

Λεμόνι

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού. Ακόμα και τα πιο ξεθωριασμένα ρούχα σας μπορούν να επανέλθουν στη ζωή με αυτόν τον ισχυρό χυμό.

Καφές

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε καφέ ή μαύρο τσάι ως μια φυσική χρωστική ουσία για τα σκούρα ρούχα. Βράστε δύο φλιτζάνια καφέ της επιλογής σας και προσθέστε τα στο πλυντήριο (όχι στο συρτάρι απορρυπαντικού). Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι έχετε μόνο μαύρα ρούχα στο πλύσιμο – ο καφές δεν προορίζεται για ανοιχτόχρωμα χρώματα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share