Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Έβαλε στο πλυντήριο μια κάλτσα με φύλλα - Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα

Δεν πάει το μυαλό σας

31 Μαρτίου 2020 12:49
Έβαλε στο πλυντήριο μια κάλτσα με φύλλα - Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δοκιμάστε να βάλετε στο πλυντήριο μια κάλτσα με αυτό το φυτό και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Ποιο είναι αυτό και γιατί μπορεί να σας διευκολύνει;

Εξοικονομείτε χρήματα και να καθαρίζετε τα ρούχα σας με ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, χάρη σε μερικά φύλλα από ένα φυτό που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ενοχλητικό και βρώμικο!

Ο κισσός είναι ένα αειθαλές αναρριχητικό φυτό, που μπορείς να το βρεις εύκολα σε τοίχους κτιρίων αλλά και κορμούς δέντρων. Αν και φημίζεται για τις δηλητηριώδεις ιδιοτήτες του, μπορεί να χρησιμέψει νοικοκυριό, καθώς περιέχει υψηλές ποσότητες σαπωνίνης.

Ο κισσός μοιάζει με το sapindus ένα δέντρο που έχει και αυτό υψηλές συγκεντρώσεις ίδιων ουσιών. Αλλά, ανεξάρτητα από το που ζείτε, ο κισσός αποτελεί ένα εναλλακτικό φυσικό στο περιβάλλον οικολογικό απορρυπαντικό, για τα ρούχα σας.

κισσός

Όταν χρησιμοποιείτε κισσό για το πλύσιμο των ρούχων , το πλυντήριο ρούχων σας δεν θα πάρει το αποσκληρυντικό νερού που είναι ένα συστατικό πολλών χημικών των απορρυπαντικών ρούχων. Για να αντισταθμιστεί αυτό, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ξίδι στη πλύση σας. Θα πρέπει να πειραματιστείτε για να μάθετε το τι ποσότητες λειτουργούν καλύτερα στο πλυντήριο ρούχων σας. Θα ξέρετε οτι έχετε επιτύχει την ποσότητα όταν θα παρατηρήσετε ότι βοηθά να αφαιρέσετε λεκέδες χωρίς να αφήνει καμία μυρωδιά στα ρούχα σας.

Οδηγίες πλύσης με το κισσό

Σπάτε τα φύλλα κισσού στην μέση.Μετά παίρνετε μια κάλτσα την γεμίζετε με αυτά και την κλείνετε. Την τοποθετείτε στο πλυντήριο και ξεκινάτε την πλύση! Όσο τα ρούχα σας θα πλένονται ο κισσός θα κάνει τα μαγικά του.

Αν θέλετε μέγιστα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων σας, προτιμήστε να βάλετε τα μεγάλα φύλλα κισσού που έχουν πιο σκούρο και πλούσιο χρώμα! Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια λάθη που κάνουμε στο πλυντήριο του σπιτιού κατά τον καθαρισμό των ρούχων!

Αν τα ρούχα σας, έχουν σκληρή βρωμιά, βάλτε και λίγο μαγειρική σόδα, για σίγουρα αποτελέσματα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share