Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακάτεψε μαύρο πιπέρι με το απορρυπαντικό των ρούχων - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

6 Απριλίου 2020 15:15
Ανακάτεψε μαύρο πιπέρι με το απορρυπαντικό των ρούχων - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί άραγε το πιπέρι σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό των ρούχων; Τι θαύματα μπορεί να κάνει στο πλυντήριο μας; Θα σας λύσουμε όλες τις απορίες και θα σας δώσουμε τη σωτήρια λύση για ένα καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι νοικοκυρές.

Δεν είναι λίγες οι φορές μένουν υπολείμματα από το απορρυπαντικό και κολλούν επίμονα πάνω στα ρούχα μας με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να τα ξαναβάζουμε στο πλυντήριο. Κι αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Πόσες φορές μετά το πλύσιμο τα χρώματα στα ρούχα δεν είχαν η ζωντάνια που είχαν πριν και φαίνονται σαν ξεθωριασμένα;

Η λύση σ’ αυτά τα προβλήματα, όσο περίεργο και να σου ακούγεται, είναι το να βάλεις μαζί με το απορρυπαντικό και λίγο… μαύρο πιπέρι!

Τι θα γίνει εάν βάλεις μαύρο πιπέρι στο απορρυπαντικό των ρούχων;

Το έχουν δοκιμάσει πολλοί και όντως κάνει δουλειά. Απλά ανάμειξε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι με την ποσότητα απορρυπαντικού που βάζεις στο πλυντήριο και δες τα ρούχα σου να μην χάνουν πλέον το χρώμα τους, αλλά και να μην έχουν υπολείμματα απορρυπαντικού πάνω τους.

Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή την περίπτωση να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία αρκετά χαμηλή για να πιάσει όντως το κόλπο.

Πώς λειτουργεί;

Η δομή του μαύρου πιπεριού εμποδίζει τα υπολείμματα σαπουνιού να κολλήσουν στα ρούχα σου. Επιπλέον, το μαύρο πιπέρι εμποδίζει τα χρώματα των ρούχων σου να εξαπλωθούν και το ρούχο να χάσει τη ζωντάνια του.

Ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων στο πλυντήριο ρούχων

Εκτός από το μαύρο πιπέρι, είναι καλό να βάζεις μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων στο πλυντήριο ρούχων κάθε τόσο. Οι ειδικοί συστήνουν να λειτουργείς το πλυντήριο μια φορά το μήνα με μια ή δύο ταμπλέτες για τα πιάτα για να προλάβεις την απόφραξη του πλυντηρίου.

Βάλε τη λειτουργία στους 90 βαθμούς και άσε να γίνει μια πλύση με άδειο πλυντήριο. Θα αυξηθεί το προσδόκιμο της ζωής του πλυντηρίου σου!

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σου δίνουμε μια λύση σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε στο πλυντήριο σας μια μπάλα από αλουμινόχαρτο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share