Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο με μόλις 19,99€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

2 Μαρτίου 2020 16:32
Stradivarius: Βρήκαμε το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο με μόλις 19,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Οι σούρες στο πάνω μέρος του είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καπιτονέ πέδιλο, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

ΑΝΑΦ. 4887/560-V2020
Τζιν παντελόνι baggy με λάστιχο
19,99 €

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Το ψηλόμεσο τζιν που δεν θα θες να αποχωριστείς κοστίζει μόνο 9,99€!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά ρούχα της αγοράς.

Αν θέλεις να είσαι in fashion αυτή τη σεζόν τότε μην παραλείψεις να αγοράσεις ένα ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα. Σου βρήκαμε λοιπόν το καλύτερο που κυκλοφορεί από τα καταστήματα Bershka, και έχει και συνέχεια... Θα το βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και επίσης είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 9,99€!

Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι πιο κλασσικό έχουμε να σου προτείνουμε το chino παντελόνι που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Τζιν Ψηλόμεσο με σκισίματα
ΑΝΑΦ. 5058/019/800

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share