Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το no 1 φόρεμα για τον Μάρτιο! Το σχέδιο και τα χρώματα θα σε κάνουν μοντέλο!

Ταιριάζει σε όλες μας και αδυνατίζει!

2 Μαρτίου 2020 08:08
ZARA: Βρήκαμε το no 1 φόρεμα για τον Μάρτιο! Το σχέδιο και τα χρώματα θα σε κάνουν μοντέλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα ZARA το no 1 φόρεμα για τον Μάρτιο! Το λουλουδάτο σχέδιο και τα έντονα χρώματα θα σε κάνουν μοντέλο αφού χαρίζουν κομψή σιλουέτα.

Είναι ήδη προς εξάντληση, με 29,99 ευρώ λογικό μας φαίνεται αφού η γραμμή του πάει σε όλες και κρύβει και ατέλειες.

Με τον Μάρτιο μήνα είμαστε ήδη στην Άνοιξη και στα πρώτα φωτεινά κομμάτια της σεζόν που κυκλοφόρησαν. Εμείς, εντοπίσαμε στα Zara το φόρεμα - έρωτας το οποίο εκτός όλων των άλλων συγκλονιστικών, είναι και πολύ φτηνό.

Με τιμή μόνο 29,99 ευρώ ξεπουλάει συνέχεια και ίσα που το προλαβαίνεις. Είναι μίνι, αέρινο, φλοράλ και φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ σχεδόν με όλα τα outfits σου. Μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο, μπορείς όμως και μετά να το βάλεις και στην βόλτα ή όπου αλλού θες!

Ιδού περισσότερες λεπτομέρειες:

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2459/146

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Κρουαζέ κλείσιμο με εσωτερικό κουμπί και φοδραρισμένο κουμπί.

Βρες το εδώ

Αν πάλι προτιμάς τα τζιν, σου έχουμε την ιδανική πρόταση για την άνοιξη!

Stradivarius: Η απόλυτη πλισέ φούστα της σεζόν κυκλοφορεί σε 7 χρώματα και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Οι πλισέ μίντι φούστες ή soleil όπως λέγονται έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια σεζόν κι εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε τις ωραιότερες και πιο οικονομικές.

Το Athensmagazine.gr σήμερα βρήκε για σένα την απόλυτη πλισέ φούστα που μπορείς να την φοράς από το πρωί ως το βράδυ με κάθε στυλ και για κάθε έξοδο. Εν ολίγοις είναι ένα κομμάτι passepartout που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Πού θα την βρεις; Μα φυσικά στα καταστήματα Stradivarius!

Το μίνι θα είναι πάντα ένα διαχρονικό κομμάτι και πάντα θα κυκλοφορούν νέες εκδοχές του όπως αυτή με την όψη φιδιού και πάντα θα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μήκος έχει μακρύνει και πολύ μας χαροποιεί μιας και δεν είμαστε όλες φαν του μίνι. Η απόλυτη τάση λοιπόν είναι οι μίντι φούστες και δη οι soleil όπως ονομάζονται οι φούστες σαν αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Και τα ευχάριστα δεν τελείωσαν ακόμη. Θα τη βρεις σε επτά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις (αν καταφέρεις να ξεχωρίσεις κάποιο) και στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1326/242-V2020
Πλισέ φούστα
19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share