Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Η in fashion φούστα με τούλι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βγήκες από περιοδικό

Έχει την τέλεια εφαρμογή και κρύβει τις ατέλειες!

2 Μαρτίου 2020 12:53
H&M: Η in fashion φούστα με τούλι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βγήκες από περιοδικό

Σου βρήκαμε στα H&M την in fashion φούστα με τούλι που θα λατρέψεις, αφού θα σε κάνει να νιώσεις ότι βγήκες από περιοδικό!

Νέα σεζόν έρχεται, ανοιξιάτικη και πιο φωτεινή από ποτέ και τα καταστήματα H&M όπως φαίνεται είναι προετοιμασμένα να την υποδεχτούν!

Ξεχωρίσαμε από τη συλλογή μια υπέροχη τούλινη φούστα και... τρέξτε να την προλάβετε γιατί ακόμα δεν κυκλοφόρησε έχουν μείνει ήδη λίγα κομμάτια!

Έχει την τέλεια εφαρμογή και κρύβει τις ατέλειες κάτι που πολλές γυναίκες ψάχνουν στα ρούχα τους!

Μπορείτε να την φορέσετε είτε με sneakers είτε με ψηλά παπούτσια για να την κάνετε πιο βραδινή! Είναι ασυζητητί για σικάτες εμφανίσεις και κοστίζει μόνο 69,99€.

Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Αν πάλι είσαι περισσότερο του φορέματος, τότε σου αξίζει να έχεις αυτό το φόρεμα από τα ZARA!

Η εναλλακτική πρόταση από τα Stradivarius για το γυμναστήριο και όχι μόνο!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Stradivarius την εναλλακτική τους πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια. Ο λόγος για ένα ιδιαίτερο μπουκάλι υψηλής αισθητικής.

Τα καταστήματα Stradivarius μας έχουν συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις και σε ρούχα που όλες οι γυναίκες έχουν λατρέψει. Στη φετινή τους ανοιξιάτικη κολεξιόν τόλμησαν ένα νέα βήμα λανσάροντας μια σειρά από διάφορα μπουκάλια, λίγο πιο ιδιαίτερα από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Athensmagazine.gr που πάντα φροντίζει για εσάς και σας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά δεν γινόταν αν μην σας ενημερώσει και για κάτι τέτοιο. Το τελευταίο διάστημα ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να μειώσει την άσκοπη κατανάλωση πλαστικού, γι'αυτό και αποφεύγουν να αγοράζουν καφέ σε πλαστικά ποτήρια take away. Το μπουκάλι αυτό λοιπόν χωρητικότητας μισού λίτρου είναι ένας πολύ καλός λόγος να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το περιβάλλον και να συμβάλεις ενεργά στη μείωση του πλαστικού. Θα το βρεις σε όλα τα Stradivarius της χώρας αλλά και στο e shop, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Επίσης, αν είσαι κορίτσι του γυμναστηρίου θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις προπονήσεις σου καθώς το λουράκι που έχει στην άκρη σου επιτρέπει να το κρεμάσεις στο χερούλι του ποδηλάτου ή του διαδρόμου, παρεπιπτόντως αν θέλεις να έχεις και μια έξτρα σέξι εμφάνιση στο γυμναστήριο, ρίξει μια ματιά σε αυτή τη φόρα από τα Bershka.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουκάλι:

ΑΝΑΦ. 0830/025-V2020
Γυάλινο μπουκαλάκι με σιλικόνη
Ύψος x Διάμετρος x Χωρητικότητα: 21.5 cm, 6.5 cm, 0.5 L
9,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share