Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Η Selina Hospitality ανακοίνωσε συνεργασία με την Corona Global

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την παγκόσμια επωνυμία μας Corona σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο»

17 Ιουλίου 2023 14:22
Η Selina Hospitality ανακοίνωσε συνεργασία με την Corona Global
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Selina συνεργάζεται με την Corona Global για να εμπνεύσει τους καταναλωτές να «αποσυνδεθούν» και να επανασυνδεθούν με τη φύση.

Η Selina Hospitality PLC, το ταχέως παγκόσμιο δίκτυο φιλοξενίας, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Corona, μια παγκόσμια μάρκα AB InBev, για να δημιουργήσει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και να βοηθήσει τους επισκέπτες LDA+ (άνω της νόμιμης ηλικίας κατανάλωσης αλκοόλ) να «αποσυνδεθούν» από τον ψηφιακό κόσμο και να επανασυνδεθούν με τη φύση. Η συνεργασία, που πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα φέτος στις ιδιοκτησίες της Selina σε όλο τον κόσμο, θα προωθήσει τη βιωσιμότητα μέσω δράσεων, καθαρισμών, εκπαίδευσης, μουσικής, τέχνης και εκδηλώσεων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την παγκόσμια επωνυμία μας Corona σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της συνεργασίας», δήλωσε ο Thiago Zanettini, Global Αντιπρόεδρος και Commercial Marketing της AB InBev. "Τα ταξίδια είναι μέρος του DNA της Corona, οπότε φέρνοντας μοναδικές εμπειρίες και δράσεις στα ξενοδοχεία Selina, θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την ύπαιθρο και να επανασυνδεθούν με τη φύση».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Corona, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμα πιο αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες», δήλωσε ο Ariel Levinsohn, VP Brand & Creative της Selina. «Η παγκόσμια φήμη της Corona για την ποιότητα και την αυθεντικότητα καθιστά αυτή τη συνεργασία εξαιρετική και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί».

Η συνεργασία θα ενεργοποιηθεί μόνο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και η ανάπτυξη θα έχει σταδιακή προσέγγιση. Στο πρώτο στάδιο, η συνεργασία θα επικεντρωθεί στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση πρακτικών βιωσιμότητας σε ξενοδοχειακά περιβάλλοντα. Η δεύτερη φάση των τοποθεσιών Selina θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων και ενεργοποιήσεων στο πλαίσιο του Corona Sunsets Festival, συμπεριλαμβανομένων πάρτι στην παραλία, μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι επισκέπτες στα καταλύματα της Selina θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικές εμπειρίες και εκπτώσεις σε προϊόντα Corona, ενώ οι θαυμαστές της Corona θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μοναδικά καταλύματα και τους κοινοτικούς χώρους της Selina.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Selina.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share