Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Γιορτάστε το Πάσχα στο Holiday Inn Thessaloniki με τις ειδικές προσφορές διαμονής και τα εκπληκτικά εορταστικά του μενού!

Απολαύστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

24 Απριλίου 2024 13:29
Holiday-Inn-Thessaloniki
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Με τις γιορτινές ημέρες να είναι προ των πυλών, το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki μάς περιμένει όλους με ειδικές προσφορές διαμονής, αλλά και εκπληκτικά εορταστικά μενού, για να περάσουμε στον όμορφο χώρο του ένα αξέχαστο Πάσχα, απολαμβάνοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Δείτε εδώ το μενού του ξενοδοχείου για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς και τα πακέτα διαμονής:

Περισσότερα για το Holiday Inn Thessaloniki

Το Holiday Inn Thessaloniki συνδυάζει την εμπειρία και την ποιότητα μιας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων με τη φημισμένη Ελληνική φιλοξενία. Bρίσκεται στο εμπορικό & πολιτιστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην αγορά, τα κέντρα διασκέδασης και τα ιστορικά αξιοθέατα. Τα 176 κομψά διακοσμημένα δωμάτια κι οι πολυτελείς σουίτες παρέχουν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες κι ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή.

Holiday Inn Thessaloniki

Οι λειτουργικές αίθουσες συναντήσεων στον 1ο όροφο κι οι ειδικές υπηρεσίες εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης, είτε πρόκειται για ένα διεθνές συνέδριο, είτε για μια γαμήλια δεξίωση. Έπειτα από ριζική ανακαίνιση στο ισόγειο του ξενοδοχείου, στο νέο πλέον Open Lobby, λειτουργεί το εστιατόριο «Aristotelis» με επισιτιστικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, το μπαρ “Capitol” με café και take away όλο το 24ωρο, το Μedia lounge & το PC corner.

Holiday Inn Thessaloniki

Η πρόσφατη κατασκευή του rooftop, υποδέχεται το «Level 9», ένα κομψό & μοντέρνο Bar – Restaurant με εντυπωσιακή θέα στην πόλη και στον Θερμαϊκό κόλπο. Τα γευστικά πιάτα του βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα, αξιοποιώντας παράλληλα την τοπική γαστρονομική σκηνή, κάνοντας το νέο αυτό εστιατόριο ελκυστικό τόσο στους ντόπιους, όσο και στους επισκέπτες εκτός πόλης. Εμπνευσμένες παρασκευές για εκλεκτούς καφέδες, αλλά και κοκτέιλ που βασίζονται σε έναν ενημερωμένο κατάλογο ποτών, σερβίρονται για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Το ειδικά διαμορφωμένο αίθριο του Level 9, εξυπηρετεί την εστίαση σε ανοιχτό χώρο, είτε πρόκειται για έναν πρωινό καφέ, ένα μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή απλώς ένα ποτό. Παράλληλα, η ευχάριστη και προσεγμένη εξυπηρέτηση συνεισφέρει στη δημιουργία μιας φιλόξενης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Holiday Inn Thessaloniki

Στον 9ο όροφο επίσης, η καινούρια εσωτερική πισίνα αποτελεί μια αναζωογονητική επιλογή. Με εκπληκτική θέα στην Άνω Πόλη και φυσικό φως που περνά μέσα από μεγάλες τζαμαρίες, η πισίνα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, καθώς είναι θερμαινόμενη. Διαθέτει τζακούζι και σιντριβάνι για επιπλέον αναζωογόνηση. Περιτριγυρισμένη από ξαπλώστρες στο ξύλινο δάπεδο, ο χώρος της πισίνας συνιστά έναν δροσερό και άνετο χώρο για χαλάρωση με γευστικά σνακ και κοκτέιλ από το Bar - Restaurant "Level 9". Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει κλειστό φυλασσόμενο πάρκινγκ και δύο (2) ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, καθώς κι ένα μικρό γυμναστήριο “Mini Gym”.

Holiday Inn Thessaloniki

Info

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share