Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι»

Η ευχή της παρουσιάστριας ανήμερα των γενεθλίων της

1 Μαΐου 2024 11:29
Κατερίνα Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντοτε μοιραζόταν με το τηλεοπτικό κοινό πράγματα από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της, μην έχοντας κρύψει ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχθηκε στο πλατό της την Νένα Χρονοπούλου, η οποία έχει αποτελέσει απόλυτο υπόδειγμα ανθρωπιάς και γονιού με τη στάση της, που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενη μάλιστα στην Καινούργιου, όταν παρουσιάστηκε από εκείνη, να ζήσει με τη σειρά της το θαύμα της ζωής.

Η υποδοχή της Χρονοπούλου και η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα έχουμε στην εκπομπή μας ανθρώπους, που έχουν βιώσει το θαύμα της ζωής. Η συγκεκριμένα γυναίκα είναι μια ηρωίδα, μια γυναίκα που θέλει να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσες γυναίκες βιώνουν τα ίδια πράγματα», ανέφερε στην αρχή η παρουσιάστρια και υποδέχθηκε, αμέσως μετά, την Νένα Χρονοπούλου.

Η τελευταία εμφανίστηκε μπροστά της στο πλατό και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, συμπληρώνοντας πως «εύχομαι σε έναν χρόνο να έχεις πολλές αγκαλιές και να είμαστε όλοι στα βαφτίτσια». Η Καινούργιου την ευχαρίστησε, συμπληρώνοντας πως «του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share