Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Μίλησε ανοιχτά η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξανδρο Σταύρου: «Μου έλεγε από την αρχή...»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον γάμο τους

1 Μαΐου 2024 10:47
Μίλησε ανοιχτά η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξανδρο Σταύρου: «Μου έλεγε από την αρχή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε φυσικά στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Η εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για τον Αλέξανδρο Σταύρου

«Στον σύζυγό μου ερωτεύτηκα τα πάντα. Την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την ειλικρίνειά του και με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά, βεβαίως. Μου έλεγε από την αρχή, όταν είχα πιεστεί με διάφορα πράγματα, ότι θα με βοηθήσει να κάνω ψυχοθεραπεία, κι αν αυτό έφερνε αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει, προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Κι εγώ αυτό το λέω αγάπη», εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Σταύρου: Οι μεγάλες επιτυχίες, ο γάμος με την Τουμασάτου, οι οικονομικές δυσκολίες και ο λόγος που δε δίνει συνεντεύξεις

«Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα, γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Την πρώτη φορά που είδαμε με τον άντρα μου ότι μας χώρισαν τα Μέσα, σκοτιστήκαμε… Άμα ξέρεις ότι δε χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι χωρίζεις; Ρωτήσανε δυο τρεις, τη μάνα μου και την πεθερά μου κι εκείνες απάντησαν ότι τα παιδιά είναι μία χαρά στο σπίτι, τελείωσε η συζήτηση», πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ακόμη, τόνισε ότι η μητρότητα της άλλαξε τον ορίζοντά της. «Έγινα μαμά στα 43, έχει μεγάλη σημασία όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά στα 22, στα 25 και στα 28 κι άλλο όταν γίνεται μία γυναίκα μαμά στα 43. Θυμάμαι κάθε μέρα της κόρης μου, που είναι σήμερα 12 ετών. Ήταν πανεύκολο μωρό, ήταν υπέροχη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share