Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα κάνω καμία πολιτική εκστρατεία, δεν έχω τα χρήματα και τα μέσα για αυτό»

«Δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική»

1 Μαΐου 2024 09:53
Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα κάνω καμία πολιτική εκστρατεία, δεν έχω τα χρήματα και τα μέσα για αυτό»
Από Εύη Κουρίδου

Τις δικές της απαντήσεις έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη όσον αφορά την αμφισβήτηση που δέχεται για την συμμετοχή της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα και σχόλια των ακολούθων της που επέλεξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

«Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής» (video)

«Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια», είπε η παρουσιάστρια.

«Είσαι βδελύγμα» τη χαρακτήρισε κάποιος άλλος. «Το δίνω, είναι σικ και έχει επίπεδο», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Μία άλλη ερώτηση έγραφε «Τι θες και πας και μπλέκεις τώρα στην πολιτική; Μία χαρά ήσουν στην τηλεόραση», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε «Δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς, με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση».

«Δεν πρόκειται να κάνω καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. Δεν έχω, εξάλλου, ούτε τα μέσα, δε θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα μέσα που έχω εδώ» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share