Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δυστυχώς: «Δεν ανταποκρίθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας...»: Η μεγάλη μάχη συνεχίζεται!

Παραμένει η κατάσταση κρίσιμη

8 Απριλίου 2024 11:50
Δυστυχώς: «Δεν ανταποκρίθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας...»: Η μεγάλη μάχη συνεχίζεται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για 11η μέρα στην εντατική παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, στις πρόβες του J2US όπου συμμετέχει φέτος.

Ο λατρεμένος τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του που τον παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή στο Γεώργιος Γεννηματάς.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς ο χρόνος που έχει περάσει, η καρδιά του συνεχίζει να λειτουργεί. Πρόκειται για ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για την ευτυχή έκβαση των πραγμάτων.

«Δεν ανταποκρίθηκε...»: Η μεγάλη μάχη του Δημήτρη Κόκοτα συνεχίζεται!

Αξίζει να σημειώσουμε πως εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

Δυστυχώς τα τελευταία νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα δεν είναι καλά: «Χαροπαλεύει, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα»

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, με τα νέα πάντως να μην είναι τα καλύτερα δυνατά, όπως έγινε γνωστό και μέσα από το Happy Day, με την εκπομπή να αναφέρεται σε όσα... στραβά και ανάποδα συμβαίνουν στο J2US.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου. Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η ενημέρωση για τον Δημήτρη Κόκοτα

Συγκεκριμένα, είπε η δημοσιογράφος: «Την ώρα που γινόταν ο αγιασμός, εκεί στο μπολάκι που βάζουμε τον αγιασμό, έσπασε το μπολ παιδιά. Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά στο τραγικό δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια το σκληρό και τραγικό περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ και χαροπαλεύει ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη -Δέσποινα Βανδή- Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αμούτζα».

Και κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Επίσης να σας πω ότι και σε αυτό το live υπήρξαν 2-3 περιστατικά. Ο ένας ανέβασε πίεση, ο άλλος...».

Η λεπτομέρεια που κρίνει τα πάντα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Γίνονται προσπάθειες να τον βγάλουμε από το μηχάνημα, εξαρτάται από...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα τη μάχη για την υγεία του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, με την αγωνία για τον τραγουδιστή να παραμένει αμείωτη.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε εκ νέου για την κατάσταση του αγαπημένου καλλιτέχνη, αναφέροντας το πώς θα καταφέρουν οι γιατροί να τον αποσωληνώσουν στις επόμενες ώρες με επιτυχία.

Η ενημέρωση της Παγώνη για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», λέει, μιλώντας στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπληρώνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share