Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σωτήρη Τσαφούλια: Ο λόγος που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ»

«Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυτό το δέχονται περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι»

14 Νοεμβρίου 2023 22:30
«Βόμβα» από Σωτήρη Τσαφούλια:  Ο λόγος που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «βόμβα» έριξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αποκαλύπτοντας το λόγο που διόρθωσε 21 φορές το σενάριο του «Έτερος εγώ».

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 14/11 καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα, ρωτήθηκε και για τις έφηβες κόρες του και τα δύσκολα στοιχεία του χαρακτήρα του. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο στα Ψαρά, και ειδικά τώρα που πάει μαζί με τις κόρες του, ηλικίας 13 και 16 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωσή του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τον ψυχαναγκασμό του. «Είμαι μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να πάω κάπου μία βόλτα. Προτιμώ όταν βγαίνω να πάω σε μία ταβέρνα και σε κάποιο κουτούκι» είπε χαρακτηριστικά.

«Η καθημερινότητα στα Ψαρά είναι υπέροχη, όταν πηγαίνουμε με τις κόρες μου. Είναι ένα μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί. Σκεφτείτε, ότι τα κορίτσια βγαίνουν για βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, κι έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναφέρθηκε και στο «Έτερος Εγώ»: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυτό το δέχονται περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως λέω συχνά, οι επιτυχίες μας μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις βρίσκεις κενά και αδυναμίες» σημείωσε.

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Όλα έγιναν στην προσπάθειά μας να...» (Video)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και αναφέρθηκε στις σπουδές που παραλίγο να ξεκινήσει, αλλά και την περίοδο που δούλεψε δίπλα στον πατέρα του στα πλοία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά ανέφερε: «Ήμουν αρκετά νέος και δεν είχα συνείδηση. Έφτασα σε σημείο να πάω μια μέρα στο γραφείο του πατέρα μου και ενώ είχε έρθει απάντηση από το πανεπιστήμιο στην Αγγλία και με δέχονταν λόγω καλής βαθμολογίας στο δεύτερο έτος, εγώ του είπα ότι σκέφτομαι να μην πάω για να ακολουθήσω τη δουλειά στα πλοία».

Δείτε επίσης: Πρώτα στο «Έτερος Εγώ», τώρα στο «Σασμό»: Ο πρωταγωνιστής που όλοι συζητούν και δεν τον είχαμε καταλάβει από την αλλαγή στο πρόσωπο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, το οποίο παραλίγο να του στερούσε τη ζωή. «Είχαμε ζήσει μια αρκετά μεγάλη φουρτούνα, όταν είχαμε πάει για δεξαμενισμό πλοίου στη Βουλγαρία. Είχα ένα ατύχημα. Όταν κάναμε την επισκευή, λόγω ενός blackout, θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, αλλά δεν σκοτώθηκα τελικά».

Όπως περιέγραψε, μία μικρή απροσεξία του πληρώματος, παραλίγο να τον οδηγήσει στον θάνατο. «Είχαν κόψει ένα κομμάτι του πλοίου για να το επισκευάσουν, λόγω του blackout όμως, δεν είχαν προλάβει να βάλουν σήμανση. Όλα έγιναν στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε τα εργαλεία. Ευτυχώς, κρατήθηκα τελευταία στιγμή», εξήγησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share