Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

96 ώρες «ανάσταση» από τον Χρίστο Ντούβλη - «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια με χρήμα για 6 ζώδια

Έρχεται οικονομική και συναισθηματική ανάταση

30 Απριλίου 2024 09:24
96 ώρες «ανάσταση» από τον Χρίστο Ντούβλη - «Φουσκώνουν» τα πορτοφόλια με χρήμα για 6 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Εβδομάδα και προετοιμάζει τα 12 ζώδια για την αλλαγή του σκηνικού. Η μαυρίλα φεύγει και έρχεται το φως.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη.

Θα έχουμε ψυχική αλλά και σωματική ανάταση, θα αισθανθούμε δυναμισμό και έντονη διάθεση για δράση. Παράλληλα αυτό το διάστημα έχουμε μια σωστή κρίση για ανθρώπους, καταστάσεις και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα γεγονότα που θα μας συμβούν. Θα υπάρχει σωστή αξιολόγηση των συνθηκών, ότι αποφάσεις θα πάρουμε θα έχουν γίνει γιατί η κρίση μας, θα έχει μια διαύγεια.

Από την Μ. Πέμπτη και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα υπάρχει μια οπισθοδρόμηση των εξελίξεων των πολιτικο - οικονομικών θεμάτων. Αυτό σημαίνει πως κάνουμε πίσω σε προσωπικό επίπεδο σε ότι αφορά κοινωνικούς δεσμούς και είναι ένα θετικό στοιχείο αυτό, διότι μας δίνει την δυνατότητα να ξανασκεφτούμε πράγματα που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Με την οπισθοδρόμηση αυτή ίσως να βάλουμε σε τάξη σχέσεις μας και να τις επαναπροσδιορίσουμε.

Από σήμερα Μεγάλη Τρίτη μέχρι 9 Ιουνίου, όπως επεσήμανε ο αστρολόγος υπάρχει ενέργεια και πρόσφορο έδαφος για νέα ξεκινήματα.

Το Καλοκαίρι των Ζωδίων! Κάποιος φεύγει και κάποιος μένει..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το που χάλασε ο καιρός, αποφάσισα να γράψω κάτι λίγα για το φετινό το καλοκαίρι. Θα πάμε διακοπές; Θα παραμείνουμε στη βάση μας; Πότε είναι χρονικά καλά για να δραπετεύσουμε από τα κοινά; Από φράγκα πώς πάμε; Τέτοιες οι σκέψεις του κόσμου, ξεκίνησαν οι αγωνίες με την πρώτη λιακάδα.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ αεράτος! Ο Δίας στους Διδύμους, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, είναι μέρες που ο κόσμος θα δράσει, προς νέες κατευθύνσεις, αγκαλιάζοντας φοβερές, πρωτότυπες ιδέες! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός, υπάρχει και σβελτάδα. Εδώ και τώρα και αργήσαμε! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, στα καλύτερά σας, αισιόδοξοι όσο ποτέ, λαμπεροί και έτοιμοι για όλα!

Ενώ οι Δίδυμοι τεμπελιάζουν, τις μέρες του Ιούνη, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, παίρνουν ένα ρίσκο επαγγελματικό, τραβούν προς τη δόξα αβλεπτεί! Έχετε να φτιάξετε ένα image! Τόση τόλμη πια;

Υπάρχει μεγάλη μετακίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στον Ιούνη. Κάποιοι δηλώνουν παραίτηση, κάποιοι παίρνουν προαγωγή, οι θέσεις εργασίας αλλάζουν ονόματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share