Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τα είπε όλα ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν θεό κάποιον. Γιατί είναι "φαινόμενο";» (video)

«Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές απόψεις του Κασσελάκη»

27 Σεπτεμβρίου 2023 15:06
Τα είπε όλα ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον Στέφανο Κασσελάκη -  «Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν θεό κάποιον. Γιατί είναι
Από Ανθή Κουρεντζή

Για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τον χαρακτηρισμό τους ως «φαινόμενο», μίλησε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινωνία, αλλά και στο περιστατικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Ένας σκηνοθέτης οφείλει να είναι ανοικτός στις υποδείξεις του ηθοποιού. Με εκπλήσει ότι προκαλώ αίσθηση όταν λέω το αυτονόητο. Όλα έχουν να κάνουν με την ενσυναίσθησή μας, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος φτωχαίνει όλη η ανθρωπότητα. Ζούμε σε μια εποχή που οι αριθμοί είναι πιο σημαντικοί από τους ανθρώπους.

Είναι φθηνότερο να αποζημιώσεις κάποιον από το να κάνεις αντιπλημμυρικό έργο, γι’ αυτό και θα συνεχίσουν να γίνονται τα ίδια πράγματα. Είμαστε φυγόπονοι. Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης. Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν θεό κάποιον. Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές απόψεις του Κασσελάκη», δήλωσε στο Fay’s Time.

«Κινηματογραφώ από το 2010 και αποθεώθηκα για ένα πεντάλεπτο στην εκπομπή της Φαίης. Δεν ασχολήθηκε κανείς με την ουσία του έργο μου, αλλά από μια δήλωση που έκανα σαν άνθρωπος», κατέληξε.

«Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος...»: Οι δημόσιες ευχές της Άννας Μενενάκου για την γιορτή του αγαπημένου της, Σωτήρη Τσαφούλια

Με μια φωτογραφία στα social media, η ηθοποιός, Άννα Μενενάκου εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της προς τον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης, τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια «αθόρυβη» σχέση με την ηθοποιό. Η Άννα Μενενάκου το 2022 σε συνέντευξή της στη Real Life είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας: «Οταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο, είσαι καλά και είσαι εκεί.

Δεν χρειάζεται να το επικυρώσει κανείς. Ελευθερία είναι να επιλέγεις μόνη σου πού θες να “σκλαβωθείς” και να μπορείς να φύγεις αν το θελήσεις», είχε απαντήσει για τον θεσμό του γάμου ηθοποιός.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Αυγούστου, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η Άννα Μενενάκου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της.

«Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος!!! Πάντα ευτυχισμένος… πάντα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μενενάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share