Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Χείμαρρος» ειλικρίνειας η Έλενα Τσαβαλιά: «Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν ήταν έρωτας...»

Αποκατέστησε την αλήθεια!

29 Απριλίου 2024 23:01
«Χείμαρρος» ειλικρίνειας η Έλενα Τσαβαλιά: «Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν ήταν έρωτας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πρώτη της συνεργασία με τον σύζυγο της, Μάρκο Σεφερλή είχε μιλήσει η Έλενα Τζαβαλιά πριν χρόνια, αποκαλύπτοντας πως από φίλοι και συνεργάτες κατέληξαν ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται πως πριν τη σχέση τους, ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε ξανά παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου.

«Δουλέψαμε σε μια δουλειά, η οποία είχε προφητικό τίτλο. Λεγόταν “Happy End”, και στην οποία ο Μάρκος δεν με ήθελε. Με επέβαλε ο θεατρικός επιχειρηματίας. Αναγκαστικά, με κατάπιε σαν χάπι τότε», είχε πει τότε η ηθοποιός.

Εξομολογήθηκε μάλιστα πως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί σαν συνεργάτες. Περνούσα καταπληκτικά μαζί του και πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός θεάτρου, γιατί βγαίναμε και διασκεδάζαμε.

Αλλά μόνο αυτό. Στην πορεία, άλλαξαν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή, και αρχίσαμε πια να βγαίνουμε πιο φιλικά, και να κάνουμε παρέα και πλάκα. Έφτασε και μια βραδιά που είπα “για να τον δω κι αλλιώς αυτόν.” Τελικά καλός ήταν», είπε η ηθοποιός.

Ο γάμος του Μάρκου Σεφερλή με την Τσαβαλιά

Γάμος Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά
Γάμος Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά

Μετά από έξι χρόνια σχέσης με την Έλενα Τσαβαλιά, το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2009 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χάρη. Το ζευγάρι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share